2777
2789

من خیلی رژیم گرفتم بعد ول کردم الآن هم دارم کالری شماری میکنم تا الان که خوب بود ۱۶ کیلو کاهش دارم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی رژیم گرفتم بعد ول کردم الآن هم دارم کالری شماری میکنم تا الان که خوب بود ۱۶ کیلو کاهش دارم

موفق باشی عزیزم.منم دوماهو خورده ای رژیمم ۱۶ کیلو کم کردم دقیق هفته ای یک کیلو اوایل حتی شاید بیشتر.اما الان بعد ۱۳ روز فقط ۴۰۰ گرم کم کردم.

موفق باشی عزیزم.منم دوماهو خورده ای رژیمم ۱۶ کیلو کم کردم دقیق هفته ای یک کیلو اوایل حتی شاید بیشتر. ...

ممنون شاید بدنت به رژیمت عادت کرده لازمه توی رژیمت یه تغییراتی بدی یا ورزشت رو زیاد کنی از میوه ها و سبزیجاتی که متابولیسم بدن رو بالا میبرند استفاده کن موفق باشی همچنین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪