2777
2789
عنوان

اولین درآمدی که داشتین تو چند سالگی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین درآمدم تو ۱۰ سالگی بود

تو کوچمون همسایه هامون زردآلو می آوردند برای قیصی منم رفتم کمک کردم بعد تموم شدن زردآلو آوردند پول دادند اونم به مادرم ...

الانم که شوهرم کار میکنه منم خرج خیلی عالیه که بخوری بخوابی هر ماه پول بگیری کیف میکنم.😅🤣🤣🤣😇😂😂  

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

15 سالگیم😊

خیلی شیرینه و حس خوبی داری

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
چقد خوب😍الان چیکار میکنین؟

از بچگی ازبس علاقه ب خیاطی داشتم تا الان ک ۴۹ سالمه ۴۰سالشو خیاطی دوختم برا مردم،و درکنار خیاطی ۶ساله عرقیجات خونگی میگیرم کارش سخته ولی درامدش بدک نیست،،خلاصه مشغولم  حسابی

چقد خوب😍الان چیکار میکنین؟

کار کردن وپول گرفتن و دستت توجیب خودت باشه بقول امروزیا مستقل باشی خیلی خیلی کیف داره لذت میبره ادم من یادم رفت بگمتون من ۴۰سال خیاطی دوختم بدون حتی یه ساعت اموزشگاه رفته باشم ازبس علاقه داشتم باور کنین دوستان  تو زندگیم ک ۳۴ ساله هنوز دستمو جلو شوهرم دراز نکردم برا پول گرفتن اصلا ننگم میکنه ،،همیشه خودم پول داشتم تازه خیلی از وقتا به شوهرمم پول دادم ،،وقتایی ک نبوده  ،میدونین دوستان من شوهرم راننده بیابون بود حدود۲۵ سال خونه نبودتو جاده ها بود منم ستا بچه روخودم بزرگ کردم بدون شوهرم دست تنها  ،باورتون نمیشه ۱۵ روز ۱ ماه نبود هیچ وقت من لش گوشت یعنی ی گوسفند میخریدم برا خونم برا بچهام ،خیلی خوبه ی خانم مستقل باشه  ،دستش توجیب خودش باشه ،من ک خیلی عادت کردم  بکار ودرامد