2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پدرشوهر محرم یا نامحرم

407 بازدید | 19 پست

من یه کامنتی گذاشتم که خداشاهده بدون قصد بود و اکثرا منو اینجا میشناسن که اهل دعوا و توهین نیستم 

با اینکه واقعا منظور من توهین ب قشر خاصی نبود و مادر خودمم جزو اون دسته محسوب میشه (اسم نمیبرم که باز دعوا نشه بین چند نفر)

من عذرمیخوام اگه باعث شدم ناراحت بشین و فک کنین توهینی شده

@۲parisa_azeri_qiz  

@3pideh_1111  

@عنبرنسارا‍ 

@mamanjooon  

همینارو یادم بود اگ کسی بوده تو تاپیک ک من ناخاسته ناراحتشون کردم تگ کنید لطفا

@نخند     

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

@عنبرنسارا  

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اسی چی گفته بودی پدرشوهر محرمه 

نه بابا کلا بی ربط ب تاپیک بود 

عزیزم منم معذرت میخوام😑😑😑

واقعا بغض کردم الان🥺💔

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪
نه بابا کلا بی ربط ب تاپیک بود 

اینکه تاپیک زدی و عذرخواهی کردی روح لطیفتو میرسونه..

حلال کن اگ منم توهینی کردم

مانا باشی جانیم🤍🌬

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪
مرسی مرسی ک تگم کردی مهربون ک ناکام از دنیا نرم      

قربونت برم    

عزیزم منم معذرت میخوام😑😑😑 واقعا بغض کردم الان🥺💔

عزیزمی حلال کنید دیگه