خواهر من تو که خودت پرستاری و تحصیلکرده ای و بهتر از این چیزا سر درمیاری بعدشم عزیزمن چرا داری زندگیتا خراب یه ادم ببخشید ببخشید بی وجود میکنی اصلا ارزششا داره که زندگیتا جوانیتا حرومش کنی نه به خدا اگر ارزش داشته باشه بعدشم تو از کجا میدونی تقاصشا پس نمیده مطمئن باش میده دنیا دارمکافاته از هر دست بدی ازهمون دست پس میگیری
بعدعزیزمن برو پیش یه مشاور روانشناسی چیزی چاره کار دست خودته یه یاعلی بگو و پاشو جوری بلند شو که همون ادم بی وجود حسرت یه لحظه با تو بودنا بکنه و از کرده و ناکرده اش پشیمون بشه
نمیخواستم بگم ولی میگم منم مثل تو بودم از کسی ضربه خوردم اونم درست سالی که کنکور داشتم چهارسال درجا زدم وزنم اومد بالای ۱۰۰ولی یه روز به خودم اومدم دیدم ای دل قافل بهترین سالعای عمرما از دست دادم دوستام همه دانشگاهشونا تموم کرده بودن شاد بودن من نه تنها بودم خانواده بودن کنارم ولی بازم تنها بودم یه یاعلی گفتم رژیم گرفتم درسمم خوندم کنکور دادم یه رشته خوبم قبول شودم و با یکی اشنا شودم که ازاون بهتر دیگه فکر نکنم برام وجود داشته باشه ازدواج کردم و حالا خوشبختم یه نی نی کوچولوهم دارم حالا
حالا میبینم اگر با اون قبلی ازدواج میکردم چقدر بدبخت میشودم و خداراشاکرم که زندگیما اینجوری تعقیر داد