2777
2789
عنوان

با فکر خودکشی چکار کنم؟

148 بازدید | 19 پست

نزدیک دو ساله افسردگی دارم ، هر کاری کردم حالم خوب نشده ، از یه لاشی بی همه چیز ضربه روحی خوردم ولی اون روز به روز داره پیشرفت میکنه و تقاص کاراش رو پس نمیده، خودم رو باختم ، دچار افسردگی شدید شدم ، هیچ چیز و هیچ کاری منو خوشحال نمیکنه ، پریشون حالم ، هوش و عقلم کم شده قدرت تفکر درست رو از دست دادم ... به خودکشی مدام فکر میکنم ، خیلی چاق شدم اضافه وزن شدید پیدا کردم ، من یه پرستارم فقط میرم سر کار و میام خونه ، تو بیمارستان همکارام مسخرم میکنن بهم میگن" گولاخ "....💔تو  همین وضعیت یه خواستگار برام اومده ، منی که حتی حوصله خودمم ندارم ، دلم برای این پسر میسوزه ، خدا خدا میکنم  ازم بدش بیاد و خودش پشیمون شه بره ....کمکم کنین تصمیم درست بگیرم ، از زندگی زده شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به خانومههههه عشق جان

خدا قوت

هر کسی ممکنه اشتباه کنه این دلیل بر خودکشی نیست

چرا با خودت نامهربونی میکنی؟

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya

حیف نباشه زندگی خودتو خراب کنی برای این چیزا زندگیمون یه باره عزیزم چرا روزاتو تلخ میکنی در هر صورت میگذره ک چرا کاری کنیم ک ب سختی بگذره براموم برو تو جمع باش چیزای خنده دار ببین سعی کن یه شغل داشته باشب ک بیشتر تو اجتماع باشی برقص برا حودت چیزای قشنگ بگیر برای خودت اگه خودت خودتو دوس نداشته باشی هیچکس دیگه ایییم نداره ب اتفاقای خوب فک‌کن همیشه قرار نییت ک زندگیت ابنجوری بمونه 

اعتماد بنفست پایینه ،اول از همه خودتو باور کن ،خودتو دوست داشته باش

،بخاطر کس دیگه زندگی رو نبینی وپوچ بدونی خیلی مسخرست  

ماهیت این زندگی رو بفهم وقتی هنوز زنده  یعنی یک کار ناتموم داری 

دنبال تکیه گاه قوی باش مثل خدا

کسی که هیچوقت رهات نمیکنه این ماییم که خدارو رها میکنیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اینکه شعور بقیه در چه حد و اندازه ایه که اینطور میگن جای حرفی نیست...اما درمورد خودت یه اشتباهی در گذشته اتفاق افتاده حالا هر چقدرم مقصر بوده باشی تا کی میخوای باهاش زندگی کنی؟!! فکر نمیکنی بهتر باشه اون اشتباه یه تجربه بذاری که تو رشد آتی تو بدرد میخوره؟! انقدر تو گذشته نمون و به فکر آینده ات باش و اول همه خودت برای خودت ارزش قائل باش تا دیگران جرأت بی ارزش کردنتو نداشته باشن.واینکه بیشتر به خودت برس و سعی کن زیرنظر یه روانشناس حالتو خوب کنی و از این فرصت پیش اومده برات استفاده کنی و فرصت زندگی دوباره با حال خوب رو ازخودت نگیر! البته اینبار با چشم باز انتخاب کن.

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
شاید بتونی با همون پسر ، خودتو پیدا کنی! نظرت چیه؟

به خودم میگم ‌نکنه بخاطر شغلم اومده سمتم ، آخه من نه خوشگلم نه مثل دخترا ظرافت دارم نه خوش هیکلم .... خودش گفته تو حرفاش من دنبال زن کارمند میگردم . 

خواهر من تو که خودت پرستاری و تحصیلکرده ای و بهتر از این چیزا سر درمیاری بعدشم عزیزمن چرا داری زندگیتا خراب یه ادم ببخشید ببخشید بی وجود میکنی اصلا ارزششا داره که زندگیتا جوانیتا حرومش کنی  نه به خدا اگر ارزش داشته باشه بعدشم تو از کجا میدونی تقاصشا پس نمیده مطمئن باش میده دنیا دارمکافاته از هر دست بدی ازهمون دست پس میگیری 

بعدعزیزمن برو پیش یه مشاور روانشناسی چیزی چاره کار دست خودته یه یاعلی بگو و پاشو جوری بلند شو که همون ادم بی وجود حسرت یه لحظه با تو بودنا بکنه و از کرده و ناکرده اش پشیمون بشه 

نمیخواستم بگم ولی میگم منم مثل تو بودم از کسی ضربه خوردم اونم درست سالی که کنکور داشتم چهارسال درجا زدم وزنم اومد بالای ۱۰۰ولی یه روز به خودم اومدم دیدم ای دل قافل بهترین سالعای عمرما از دست دادم دوستام همه دانشگاهشونا تموم کرده بودن شاد بودن من نه تنها بودم خانواده بودن کنارم ولی بازم تنها بودم یه یاعلی گفتم رژیم گرفتم درسمم خوندم کنکور دادم یه رشته خوبم قبول شودم و با یکی اشنا شودم که ازاون بهتر دیگه فکر نکنم برام وجود داشته باشه ازدواج کردم و حالا خوشبختم یه نی نی کوچولوهم دارم حالا 

حالا میبینم اگر با اون قبلی ازدواج میکردم چقدر بدبخت میشودم و خداراشاکرم که زندگیما اینجوری تعقیر داد

به خودم میگم ‌نکنه بخاطر شغلم اومده سمتم ، آخه من نه خوشگلم نه مثل دخترا ظرافت دارم نه خوش هیکلم ... ...

نمیدونم والا ولی کاش از این حالتت در بیای ایشالله خوب شی❤️

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍