2777
2789
متاسفانه کرونا گرفت و تازع خوب شده 🌹 @غریبانههه   😐

جدیییی؟؟اخی نمیدونستم پس کاش فعلا نخونه پس اون‌حسی که به ادم‌میده موقع خوندن که انگار داره زور میزنه برای صداش این دلیلشه

انشالا دیگه مریض نشه

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدیییی؟؟اخی نمیدونستم پس کاش فعلا نخونه پس اون‌حسی که به ادم‌میده موقع خوندن که انگار داره زور میزنه ...

تشکر از رفقام بود میشناسمش 

عاره منم بهش گفتم به حنجرش فشار نیاره چون تازه خوب شدع ولی ذوق داشت بزارع اهنگش رو 🌹

@غریبانههه داداش بیا بعدا نظر ایشون رو بخون 🙂😐🌹

کار دنیا رو باش .. تا که میشی فدات .. چجوری اخه انقدر راحت میزاره میره .. چی میخواستی چی شد .. همه بحثا بیخود .. تو میمونی تو خلسه‌ی نبود حس و حال و هواش .. (محسن ابراهیم‌زاده،،،میشی فداش) ++++++++🐳
اخرو عاقبت ندارع از ما گفتن😐😂😂

هعییی ... 😕😂

کار دنیا رو باش .. تا که میشی فدات .. چجوری اخه انقدر راحت میزاره میره .. چی میخواستی چی شد .. همه بحثا بیخود .. تو میمونی تو خلسه‌ی نبود حس و حال و هواش .. (محسن ابراهیم‌زاده،،،میشی فداش) ++++++++🐳
اوا راست میگی    

نمرع ادبیاتتون رو بعدا بگید :/

خدا روز به روز علاقه بین تونو زیادتر کنه    

حسود زیاد داریم 😂

شما چرا همیشه عادت دارین کامنتارو از اول میخونین ! ای بابا     ادبیاتم خوبه دیگه انصافا ...

باور کنین اولین کلمع ای که یاد میدن بعد بابا اب داد همین شلغمه 😑😂😂

بعدا کارنامه میگیرم ازتون 😐

اهنگارو به عشق شما میخونه پس     ای بابا به زندگیتون وان یکاد اویزون کنین چشم نزنن عشقتو ...

ایمان ببین بهت گفتم وان یکادوووو گوش نکردی 

مرسی هرروز براش صدقه میزارم چشم بد دور شع ازش 😂

@غریبانههه

باور کنین اولین کلمع ای که یاد میدن بعد بابا اب داد همین شلغمه 😑😂😂 بعدا کارنامه میگیرم ازتون 😐

حتما ...ایشالا نمره فیزیکمم میشه چراغ پر نور کارنامم   

20میشم دیگه مگه نه ؟

حتما ...ایشالا نمره فیزیکمم میشه چراغ پر نور کارنامم     20میشم دیگه مگه نه ؟

انشاا..

امیدوارم 😑 نمیدونم 🙂😂