2777
2789
عنوان

هماتوم در بارداري و خطر سقط

1781 بازدید | 7 پست

سلام من هفته ٧ بارداري هستم جنين قلبش منظم ميزنه اما متاسفانه رحم دچار هماتوم كمتر از ١٠٪؜ شده. دكتر آمپول پرژسترون داد و قرص .. هنوز لكه بيني  قهوه اي دارم و استراحت مطلق.. خطر سقط جنين چقدره؟! دارم از استرس ميميرم 😭😭😭

بنام خداوند بخشنده مهربان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من یه گروه دارم که همه باردارن یا زایمان کردن فکر کنم تو اون گروه ده نفر با هماتوم باردار بودن همه هم بچه هاشون سالم به دنیا اومد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اصلا نگران نباش توکلت به خدا باشه فکرای بد به خودت راه نده دلشوره و استرس خطرناک تر از هماتومه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند

اسی من از 8 هفتگی هماتوم داشتم تا 4 ماهگی منتها من لک بینی نداشتم خونریزی داخلی داشتم 

استراحت کن شیاف پروژسترون خارجی بذار هرشب قرص ویتامین سی جوشان استفاده کن هر روز 

از توالت فرنگی استفاده کن و حمام رو تایمشو کوتاه کن پله و راه رفتن زیادی و کار سنگین هم برات ضرر داره 

من با رعایت این موارد خوب شدم الان 7 ماهمه و دخترم سالمه خداروشکر 

دکتر به من استراحت مطلق نداد ولی گفت فقط درحد آشپزی و ظرف شستن و کارای سبک میتونی کارشکنی و زیاد سرپا واینستا رابطه جنسی هم ممنوع بود یه چند وقت و 3 ماهگی اجازه رابطه داد ولی خب من 3 ماهگی هم هنوز هماتوم داشتم اخرای 4 ماهگی رفع شد 

اسی من از 8 هفتگی هماتوم داشتم تا 4 ماهگی منتها من لک بینی نداشتم خونریزی داخلی داشتم  استراحت ...

متاسفانه آمپول و شياف خارجي پيدانكردم.جفتشون ايرانيه. دكتر گفت خارجي بود بهتر بود. ممنونم ازراهنماييتون.

بنام خداوند بخشنده مهربان