2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جاییکه من میدونم دوقلو معمولا هفته34 بدنیا میاد. دوقلوهای خالم هفته34 بدنیا اومدن. ضمنا نوزاد کلا زشته دیگه بعد چند وقت شکل خودشو میگیره🤩🥰😋

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

کی گفته زشتن دو قلو هفته ۳۶ به دنیا میاد شمردن ماه دو قلویی با ماه یه دونه بچه فرق داره که دکترت باید توضیح بده مثلا ۳۶ هفته واسه دو قلو میشه ۹ ماه کامل  نارس هم نیست من خودم دو قلو دارم ۴ ماهه زایمان کردم اتفاقا بچه هام از اونایی که یه بچه باردار بودن با هم زایمان کردیم هم تپل ترن هم خوشکل تر اگه درد داری باید با شیاف و امپول کنترولش کنی که به موقع بیاد 

کی گفته زشتن دو قلو هفته ۳۶ به دنیا میاد شمردن ماه دو قلویی با ماه یه دونه بچه فرق داره که دکترت بای ...

از اولش دارم استفاده میکنم عزیزم. چن هفته زایمان کردی؟ وزنشون چقد بود؟ 

کی گفته زشتن دو قلو هفته ۳۶ به دنیا میاد شمردن ماه دو قلویی با ماه یه دونه بچه فرق داره که دکترت بای ...

چرا دو قلوها زودتر به دنیا میان ؟ اگ دلیلش می دونی میشه برام توضیح یدی کنجکاو شدم

من 34هفته ام انزیم های کبدی بالا رفته😔

دوقلو ها رو نباید با تک قلو مقایسه کنی

من 26 هفتم دکترم میگه نگران نباش

32 هفته بچه ها کاملن

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
من 34هفته ام انزیم های کبدی بالا رفته😔

عزیزم نگران نباش دوقلوها معمولا زودتر بدنیا میان. ان شاالله بسلامتی زایمان کنی  

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم