شوهرم از طرف جایی که کار میکنه ثبت نام مسکن گذاشتن که مثلا چند ماه چند ماه پنج شصت میلیون میگیره تا سه سال این خونه ها ساخته میشه تحویل میدن و ما فقط پول ساخت خونه رو میدیدم و کلی سود داره بعدش مال الان خودمون خونه دارم ولی پس انداز مالی نداریم و فقط طلاهای من هست سرویس النگو نیم ست و اینا و طلاهاتو بده بفروشم به مقدارشو با پدرشوهرم شریکی بدیم بعدا نصف به نصف برداریم به اسم شوهرم تو محل کارش ثبت نام کرده به نظرتون نمیدونم قبول کنم یا نکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم قلبن دویت ندارم طلاهامو بفروشم حس میکنم یه پشتوانه ی کوچیکی دارم از یه طرف خم خوشم نمیاد با خانواده شوهرم تو چیزی شریک بشیم قبلنا سر کمک جهزیه حرف زدن به حرفشون عمل نکردن خونه خریدن ولی سرویس چوب به عهدشون بود نگرفتن و پدرم خیلی اذیت شد سر این اعتماد ندارم چون داشتن و نکردن
الان هم همینکارو کردم ۶ ماه پیش تونستیم خونه بخریم
فعلا هم به نام خودشه چون برای وام گرفتن مجبور بودیم ، اما میدونم جبران میکنه
تو هم حتما بهتر از ما شوهرتو میشناسی ، اگر اعتماد داری خونه با ارزش تر از طلای توی کمده
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .