2777
2789
عنوان

نامزدی

184 بازدید | 15 پست

خانوما نامزد من به شدت علاقه و اعتقاد داره بهداین موضوع که هرچی اون میگه من باید بگم چشم

از این رفتارش اذیت میشم خیلی وقتام ناراحت میشم

بنظر شما چیکارش کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا اپروز دوست داشتم‌گوشیشو بگیرم نگا کنم گفت دست نزن منم از لجش دستم‌گرفتم داد زد گفت میگه نمیگم ...

سلام عزیزم، گوشی یه وسیله شخصیه به نظرم اصلا نباید دست می‌زدی که حالا ایشون بگن نکن. من ۱۲ ساله ازدواج کردم خیلی سخته که آدم به گوشی همسرش دست نزنه ولی این سختی به حفظ شخصیتت می ارزه. حق نظر دادن رو از خودت نگیر ولی برای خودت و غرور همسرت بهتر هست که اولویت با نظرات (درست) ایشون باشه.

الان اول راهی کم کم یاد میگیری حرف رو اونجوری بزنی که به نتیجه دلخواه میرسه، لم همسرت رو به دست بیار، خالهٔ من  هرچی که بخواد جلوی شوهرش میگه نمیخوام اونم براش تهیه میکنه  هیچوقت لجبازی نکن خوب از فکرت استفاده کن

الان اول راهی کم کم یاد میگیری حرف رو اونجوری بزنی که به نتیجه دلخواه میرسه، لم همسرت رو به دست بیار ...

ندونم واقعا چیزی بلد نیستم ولی خیلی قهروم خیلیم زود ناراحت میشم

ندونم واقعا چیزی بلد نیستم ولی خیلی قهروم خیلیم زود ناراحت میشم

خب الان نامزدین یکم به رابطتون فرصت بده، بهتره اول متوجه کلیات رفتارش بشی بعد جزئیات برات قابل درک میشه، فقط اصلا تو هیچ کاری عجله نکن.ممکنه بعضیا تایید یا تکذیبت کنن سعی کن از آدم عاقل و ترجیحا بیطرف مشورت بگیری و قهر کردنم به اندازه خوبه زیاد که قهر کنی و دوری کنی عادی میشه، ان شاء الله خوشبخت بشی