2777
2789

من ۷ سال پیش که ازدواج کردم مامانم برام یه سرویس ۱۲ نفری آرکوپال ویکتوریا خرید منم خیلی به دلم ننشست ولی چیزی نگفتم تا دلش نشکنه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش مامانم یه سرویس ۲۴ نفره هم داد و مادر شوهرمم یه ۱۲ نفره بلور داد من سرویس گل ویکتوریا رو هرگز باز نکردم تو بسته بندیش هست دیروز به خواهرم گفتم بیاد کمک انباری تمیز کنم

گفتم باشه بزار به شوهرم بگم ببینم چی میگه گفت وا شوهرت چیکاره است بابام داده و فلان درد ۲۰ سال پیشش سر باز کرد و همش گفت به من جهیزیه کم دادن و فلان

منم به شوهرم شب گفتم اونم گفت خودت میدونی ولی از قیمتش خبر داری منم گفت نهایت سرویسش بشه یه تومن

شوهرم گفت خیر الان بشقابش دستی ۴۵۰ هست منم هنگ کردم

بعدش شوهرم یه جور برخورد کرد انگار ناراضی هست 

منم نمیدونم به خواهرم چی بگم قیمت واقعی شنیدم سست شدم خواهرمم صبح زنگ زد رضا ماشین دوستش میگره جمعه میام میبرم سرویس 

الان من چی بگم

منم به شوهرم شب گفتم اونم گفت خودت میدونی ولی از قیمتش خبر داری منم گفت نهایت سرویسش بشه یه تومن شو ...

خیلی رک بگو شوهرم گفت فعلا باشه تا بعد تصمیم بگیرم.

خیلی گرون شده حداقل دم دستی می‌تونی استفاده کنی

خیلی رک بگو شوهرم گفت فعلا باشه تا بعد تصمیم بگیرم. خیلی گرون شده حداقل دم دستی می‌تونی استفاده کنی

شوهرم گفت چون آکبنده من میدم مغازه دوستم بفروشه برات یه سرویس دیگه بردار

شوهرم گفت چون آکبنده من میدم مغازه دوستم بفروشه برات یه سرویس دیگه بردار

آره بابا اینا کادوی تو بوده

خواهری که بخاطر یه دست بشقاب ولت کنه ...بزار بره

اصلا خجالت نداره بگو عزیزم شوهرم راضی نبود نمیخوام بعدا سرم منت بزاره

بنظرمنم به همسرتون ارتباطی نداره!

اخه خواهرم انگار یه جوری زور بهم میگه ندمم ناراحت میشه و میره به مامانم میگه انداخته داخل آشغالا چون دیروز گفت انداختی داخل آشغالا ولی انباریه دیگه کجا بزارم