2777
2789
من آپتامیل میدم به پسرم الان چه شیرخشکی بهش میدین؟

آپتامیل خوبه؟؟چ شماره ای میدین؟من دخترم نارسه..اوایل آپتامیل پی دی اف تازگی آپتامیل 1بهش میدم

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آپتامیل خوبه؟؟چ شماره ای میدین؟من دخترم نارسه..اوایل آپتامیل پی دی اف تازگی آپتامیل 1بهش میدم

منم آپتامیل ۱ میدم

خیلی عالیه

راضیم به پسرم میسازه

برای نارس فک کنم پری نان هم خوبه

اگه وزنش خوب شده همین آپتامیل رو ادامه بده

سیستم ایمنی بدنشون هم قوی میکنه

منم آپتامیل ۱ میدم خیلی عالیه راضیم به پسرم میسازه برای نارس فک کنم پری نان هم خوبه اگه وزنش خوب ...

خیلی تحقیق کردم پری نان روخیلی تعریف میکنن ولی دکترش گف همون آپتامیلو بدم..پسرتون چن وقتشه؟چن کیلوعه؟

خواهش میکنم عزیزم ۲۵۰۰ بود خوبه از تجربه هم استفاده کنیم من ناراحت نمیشم🤗🤗🤗

خداواست حفظش کنه..ممنونم عزیزم....دخترمن تاجن روزپیش آپتامیل پی دی اف میخورد...ازپریروز شناره1بهش میدم...ولی وزن گیریش جالب نی...الان3ماهشه 3کیلوعه😔😔

خداواست حفظش کنه..ممنونم عزیزم....دخترمن تاجن روزپیش آپتامیل پی دی اف میخورد...ازپریروز شناره1بهش می ...

سه ماهه سه کیلو؟ خیلی کمه

وزن تولدش چند بود؟

میتونی با مشورت دکتر بهش پری نان بدی تا وزنش خوب بشه.البته نگران نباش

اسن ریزه میزه ها زودی بزرگ میشن کلی هم باهوشن😊😙

سه ماهه سه کیلو؟ خیلی کمه وزن تولدش چند بود؟ میتونی با مشورت دکتر بهش پری نان بدی تا وزنش خوب بشه. ...

آره خیلی کمه...1600وزن تولدش بود...فعلا ک اپتامیل تازه شروع کرده واسش تایه ماه ویگ ببینم رشدش کمه میرم میگم عوض کنه..ممنونم ازراهنماییت عزییم

آره خیلی کمه...1600وزن تولدش بود...فعلا ک اپتامیل تازه شروع کرده واسش تایه ماه ویگ ببینم رشدش کمه می ...

خواهش میکنم گلم زیادم نگران نباش

غذا کمکی شروع کنی انشالله وزنش بهتر میشه

خداحفظش کنه

خواهش میکنم گلم زیادم نگران نباش غذا کمکی شروع کنی انشالله وزنش بهتر میشه خداحفظش کنه

توکل بخدا......ببچه توشیرمیدی. برا دخترم.پارمیس دعاکن لطفا🙏🙏خدا بچه توواست حفظ کنه🙏🙏

توکل بخدا......ببچه توشیرمیدی. برا دخترم.پارمیس دعاکن لطفا🙏🙏خدا بچه توواست حفظ کنه🙏🙏

انشالله تنش سالم باشه وزن که چیز مهمی نیست

ما مادرها الکی خودمون رو نگران میکنیم

ماداریم دیگه...