2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اموزش ابتدایی میخونین؟رشته دبیرستانتون ریاضی بود؟چرا صنایع؟جز اون چی؟

من اره ریاضی بودم

اموزش ریاضیم الان 

چون صنابع استخدام بالایی داره و خانوما رو هم قبول میکنن 

مهندسی شیمیم شنیدم خوبه و کامپیوتر هم ک همه میدونن خوبه

تاریخی ک کاربریمو ساختم 98/10/20 تاریخی ک فرهنگیان قبول شدم 99/8/9 به خودت باور داشته باش ♡☆

عزیزم من تجربی بودم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من اره ریاضی بودم اموزش ریاضیم الان  چون صنابع استخدام بالایی داره و خانوما رو هم قبول میکنن& ...

کامپیوتر و ممعاری داخلی دوست داررم و مدیریت دیجیتال مارکتینگ و کمی اموزش ابتدایی نمیدونم کدوم بهتره 

بنظرم حسابداری برو...من صنایع خوندم نه من نه هیچ کدوم از دوستام مرتبط سر کار نیستن...یکی منشی...یکی تو داروخانس قسمت ارایشی..یکی تو بیمارستان...کار درست درمون اشنا میخواد

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
مطمعنین؟اخه هم میگن کامپیوتر عالیه ک 😐

والا من مهندس کامپیوتر بیکار زییییاد دارم میبینم اغلب هم مجبور میشن با حقوق ناچیز غیر انتفاعی تدریس کنن خوب چه کاریه از اول بره ادم استخدام اموزش و پرورش شه که سنگین تره