2777
2789

؟؟؟؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفت ینی چجوری 

بچهای من از دو ماهگی دمرشون میکردم خودشون سرشونو بلند میکردن بر میگردوندن 

ار ۳ ماهگی بغل میکنم سرشو نگه میداره 

ولی هنوزم ک ۵ ماهشونه وقتی میشینن یکی دو ثاتیه بالا نگه میدارن بعد خسنه میشن

Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄

پسرم اون اولا خوب گردنشو نگه میداشت ولی دخترم تقریبا دوماه و نیم بود ک خوب نگه داشت ولی تا سه ماه اگه گردن نگیره طبیعیه

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
الان همه میگن از بدو تولد گردن بچمون سفت بوده اما عزیزم تا ۳ ماهگی وقت هیت نگران نباش

انقد بدم میا یکی بود میگف بچم از ۴ ماهگی خودش مینشسته ساعت ها بدون کمکی/:

Marui قدیمی هستم کاربر ۹۶همون ک جغد صورتی پروفش بووووود به درخواست خودم تعلیق شدم و حالام پشیموووون🙄🙄🙄🙄
الان همه میگن از بدو تولد گردن بچمون سفت بوده اما عزیزم تا ۳ ماهگی وقت هیت نگران نباش

😂😂😂ممنون

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
یکی میگفت ۵ ماهگی حرف میزد بچم😐

یکیم بود بچش ۴ماهگی دندون درآورده بود طبیعیه؟

یکیم بود بچش ۴ماهگی دندون درآورده بود طبیعیه؟

اره من و خواهرم ۴ ماهگی در اوردیم مامانم میگ