2777
2789

اول بگم خیییلی حساسه طوری که من تو گروهای مختلط نباید حرف بزنم 

با غریبه نباید حرف بزنم

باید سرسنگین باشم(ک نیستم و هردفعه تذکر میده)

بعد یه استاد موسیقی که اینستا دنبالش میکنم پیام داد چطور پیش میای منم گفتم هنوزگیتار نخریدم ولی پست هارو سیو میکنم بعد ببینم بعد یکم چت کرده بودیم که چیز خاصی هم نگفته بودیم

بعد رفت سرگوشیم همینو دید چون خونه باباش بودیم گفت بزار بریم خونه حسابتو میرسم😐گفتم چیزی نشده ک گفت برسیم خونه سیاه کبودت میکنم😐

بعدش رفت حموم و اومد اصلا هممممه چیز یادش رفت میگفت میخندید انگار خوشحال بود بعدم ک اومدیم خونه کاریم نداشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستی نیست خانم متاهل با یه غریبه چت کنه چون مردا بی جنبن و فک میکنن خبریه باهاشون چت کردی

حالا اگه همکار یا همکلاسی باشه مشکلی تیست البته در زمینه کار و درس

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘