2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم ۳سالشه فقط بونزیل از عطاری گرفتم جواب داد،الان عکسشو برات میفرستم،نه رشک دیدیم نه شپش دیگه

واقعا با یبار همشو ازبین میبره ؟به کل موها اسپری کنه یا فقط ریشه ها؟شپشو میشه راحت ازبین برد ولی رشکای لعنتی خیلی سخته ازبین بردنشون

واقعا با یبار همشو ازبین میبره ؟به کل موها اسپری کنه یا فقط ریشه ها؟شپشو میشه راحت ازبین برد ولی رشک ...

من ۴۸ خریدم،اره بخدا من موهام بلنده دخترم کوتاه،جفتمونو جواب داد،راحت شدیم ازشون،وقتی میزنی به سرماساژ بده تا همه جا رو بگیره،بعده چندساعت حموم وتمام،فقط مهمه که حتمااا روبالشتی وکلاه وحوله رو با آبجوش بشوری تا برنگرده،حتی لباسا

من ۴۸ خریدم،اره بخدا من موهام بلنده دخترم کوتاه،جفتمونو جواب داد،راحت شدیم ازشون،وقتی میزنی به سرماس ...

واقعا فقط یبار زدی دیگ چیزی ندیدی؟اخه میگن حداقل چندبار باید بزنی بعدش ک خواستی بشوری باید با شونه دندونه ریزهم موهارو شونه کنی؟