2777
2789

خانوماایی که بخاطر تنبلیشون سینال اف زدن ,رو تخمدانتون تاثیر داشته یا باردار شدین؟؟؟

من قراره امروز یکی بزنم خیلی استرس دارم😟

❤️خدایا مواظب خانوادم عشقای زندگیم باش❤️

استرس نداشته باش اینم یه امپوله مثل امپولای دیگه. انشالله نتیجه بگیری. من سینال اف نزدم اما اچ سی جی زدم و تا الان که تاثیر نداشته😖

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
استرس نداشته باش اینم یه امپوله مثل امپولای دیگه. انشالله نتیجه بگیری. من سینال اف نزدم اما اچ سی جی ...

استرس بد چیزیه لامصب..مرسی عزیزم ..شما چند وقته اقدامی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس بد چیزیه لامصب..مرسی عزیزم ..شما چند وقته اقدامی؟؟؟

من شش ماهه اقدامم البته دو ماه اول نمیدونستم و دارو نداشتم.بعد که رفتم دکتر و گفت تنبلی دارم دو دوره کلومیفن و امپول اچ سی جی زدم نشد ماه پیش هم لتروزول استرادیول و اچ سی جی داد نشد. این ماه هم دکترم نبود و بدون دارو اقدام کردم و توکلم به خداست. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من شش ماهه اقدامم البته دو ماه اول نمیدونستم و دارو نداشتم.بعد که رفتم دکتر و گفت تنبلی دارم دو دوره ...

اهان انشالله  بزودی دامنت سبز بشه گلم 

منم پارسال بعد چهار ماه امپول سینال اف و ..باردار شدم ولی متاسفانه ماه دوم سقط شد الانم باز تو اقدامم ماه اولمه فق استرسم همینه که باب حامله شم سقط شه خیلی سخته

اهان انشالله  بزودی دامنت سبز بشه گلم  منم پارسال بعد چهار ماه امپول سینال اف و ..باردار ...

متاسفم عزیزم. انشالله اینبار زود باردار شی و بارداری خوبی رو تجربه کنی. استرس رو از خودت دور کن. بهش زیاد فکر نکن

متاسفم عزیزم. انشالله اینبار زود باردار شی و بارداری خوبی رو تجربه کنی. استرس رو از خودت دور کن. بهش ...

لطف دارین گلم همچنین براتون ارزوهای خوبی میکنم