2777
2789
محمد آرتا  رو دیگه مد نکنید توروخدا ترکیب اسم عربی با این اسماافتضاحع

امیرآرتا خیلی ساله مد شده عزیزم

جسارت نباشه ولی این اسما ائمه س وکسی به عشق عربستانی هااین اسما روانتخاب نمیکنه

من خودم اسم پسرم امیرعلی ودخترم فاطمه اصلاًدویت نداشتم  نازنین زهرا و...بذارم ولی خوب خیلیادوست دارن وبنظرمن بایداحترام گذاشت به انتخاب هرشخصی🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیرآرتا خیلی ساله مد شده عزیزم جسارت نباشه ولی این اسما ائمه س وکسی به عشق عربستانی هااین اسما روا ...

اشتباه متوجه شدی مثل اینکه

من‌گفتم امیرعلی بده؟؟هم امیر هم علی عربیه

محمد ارتا ینی چی؟؟

ارتا ترگی  محمد عربی😐موفق باشید  قابل احترامه سلیقتون

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩

مهردادومن خیلی دوست دارم

مهرداد وارسلان واردلان که اصلاًنگو

اوایل ازدواجم میگفتم اسم دختروپسرمومیذارم ارغوان واردوان

یا ارنوان واردلان

انقدرررررردوست داشتم حتی الان میشنوم شادمیشم

ولی خوب دخترم روزولادت مادر دنیااومدواسمشوباخودش آوورد

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اشتباه متوجه شدی مثل اینکه من‌گفتم امیرعلی بده؟؟هم امیر هم علی عربیه محمد ارتا ینی چی؟؟ ارتا ترگی ...

نه عزیزم منم منظورم اینه که نگیدعربی هستش این اسمابخاطره ارادت به ائمه هستش که خیلیابهشون قلباًعلاقه دارن

ولی محمدآرتا وامیرآرتا و...خیلی ساله هستش

نه این ترکیب هابلکه ترکیبهای دیگه ی فارسی وترکیب اسم ائمه

من توکلاس دخترم یاس فاطمه دارن خواهره دوست دخترمه که ۱۵سالشه

خیلیادوست ندارن

ولی خیلیام نذرکردن اسم ائمه بذارن خودشونم فارسی دوست دارن تدکیب میکنن میذارن

تونهج البلاغه امتم علی چندتا توصیه کرده برای مادرای باردارکه میخوان فررندشون پسربشه وقیدکردن حتماًاسم محمدیاعلی بایدبگذارن...بعضیام این مدلی دواسمه ی ترکیبی میشن

نه عزیزم منم منظورم اینه که نگیدعربی هستش این اسمابخاطره ارادت به ائمه هستش که خیلیابهشون قلباًعلاقه ...

محمد و علی تنهایی قشنگن وعالی

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
محمد و علی تنهایی قشنگن وعالی

پسرونه خیلی بین اسماائمه تنوع هستش وبیشترشون قشنگن

اسمای فارسی هم همینطور خیلیهاش قشنگه واصیله🙏