2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

44719 بازدید | 25 پست

دوروزه فهمیدم تبخال تناسلی دارم . زندگی برام‌جهنم شده . نامزد دارم از لحاظ روحی داغونه داغونم. نمیدونم رابطه ی جنسیمون در اینده به چه صورت خواهد بود. دلم میخواد بمیرم. کلی امید و آرزو داشیم 😭 میخوام جدا شم از نامزدم. کسی مشابه من بوده کمکم کنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید توی اون تاپیک جوابت رو بد دادم یه لحظه حس کردم مردی ببخشید

ببین تبخال برای بار اول مع عود میکنه خیلی بده و ممکنه دیگه هیچ وقت توی زندگیت تکرار نشه من دو سال پیش بعد از زایمان تبخال زدم و واقعا بدترین دردی بود که تجربه کردم یادمه یه روز تا شب از شدت درد گریه کردم ببین از من عفونت می‌ریخت شما دکتر برو شاید تبخال نباشه تبخال سرگیجه بدن درد شدید و تب و لرز و درد غیر قابل تحمل موقع ادرار داری که اون خیلی بده باید قرص ازیترومایسین و مترونیدازول و قرص اسیکلویر بخوری من پماد زدم و اشتباه کردم چون پماد راه گرفت و تبخال همه ی قسمتهای واژن م رو گرفت طول درمانش یک ماه است و بعد از خوب شدن میشه رابطه ی دهانی داشت من خوب شدم و با اینکه کرونا هم گرفتم و بدنم ضعیف شد و می ترسیدم دوباره تبخال بیاد سراغم و خدا رو شکر اتفاقی نیافتاد شما هم نترس موجب سرطان و این چیزها نمیشه اصلا هیچی نیست فقط نترس ایشاالله زود برطرف میشه منتها برای زایمان باید به پزشکی بگی که بدونه 

اخه تبخال که چیزی نیست بخاطرش بخوای نامزدیتو بهم بزنی اسی حالا نری ب نامزدتم بگی اونم فک کنه یه چیز مهمه. یه دونه های چرکی و دردناک گاهی میزنه شایدم فقط یه بار باشه بعد چند روزم یا تخلیه میشه یا برمیگرده منم زدم و اولش مثل تو نگران بودم حتی فکر میکردم زگیله و از همه چی سیر بودم و دکتر که رفتم گفتش بخاطر نوعی عفونت قارچی هست و احتمالا سرویس بهداشتی که رفتی الوده بوده و بهم یکی دوتا چرک خشک کن قوی داد و گفت هر بار میری سرویس با شامپو بچه خودتو بشور همین

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
عزیزم ببخشید توی اون تاپیک جوابت رو بد دادم یه لحظه حس کردم مردی ببخشید ببین تبخال برای بار اول مع ...

مرسی که جوابمو دادی . 

من نامزدم خیلی مثبته و اصلا اهل این چیزا نیس. منم که اصن غیر نامزدم رابطه نداشم . حتی ما دخول کاملم نداشیم . دکتر رفتم و بهم گفت تبخاله . ازون روز دیگ کارم شده گریه. چون نمیدونم چطوری باید ثابت کنم که من رابطه ای نداشم با کسی . دکترم که اصن گوش نمیده. فکر میکنه دروغ میگم 

تبخال فقط از راه جنسی منتقل میشه 

کی گفته عزیزم من پانزده ساله ازدواج کردم و شوهرم خیلی مرده خوبیه سه تا بچه داریم و همدیگه رو دوست داریم و خیانت نمی کنه و من واقعا نمیدونم از کجا این ویروس رو گرفتم شما احیانا اپیلاسبون یا استخر نمیری حتی ممکنه توی حموم ژیلا آلوده ،لیف آلوده شما رو درگیر کرده باشه این چه حرف مسخره ایه واقعا متاسفم،به خدا شبم رو خراب کردی من وقتی دکتر رفتم خانوم ماما بهم گفت چقدر تبخال تناسلی زیاد شده بهش گفتم چرا؟گفت چون مردم خیلی تعامل دارن،لیزر،باشگاه استخر اپیلاسیون ،وخیلی چیزهای دیگه ممکنه شما رو آلوده کنه پیام من رو برای همسرت بفرست تا ببینه خیلی از خانوم ها درگیر این ویروس شدن و این دلیل بر بی عفت بودن زن نیست

کی گفته عزیزم من پانزده ساله ازدواج کردم و شوهرم خیلی مرده خوبیه سه تا بچه داریم و همدیگه رو دوست دا ...

دقیقا دکتر من گف فقط از راه جنسی منتقل میشه . 

توی اینترنتم نوشه فقط جنسیه. تو محیط بیرون از بدن رنده نمیمونه این ویروس 😭😭. نمیخواستم شبتون خراب شه 

دقیقا دکتر من گف فقط از راه جنسی منتقل میشه .  توی اینترنتم نوشه فقط جنسیه. تو محیط بیرون از ب ...

من حتی در مورد این قضیه فکر هم نمیکنم چون هم از خودم مطمئنم هم از همسرم،شما هم راحتی هر جور دوست داری فکر کنی 

شبت به خیر عزیزم

البته من اینو بگم بینی من گاها تبخال میزد شاید این ویروس توی بدنم بوده و بعد از زایمان به صورت تبخال تناسلی بیرون زده چون یادمه بخیه هام عفونت کرده بود و خیلی اذیت شدم و بعد از یه مدت کوتاه تبخال تناسلی داشتم 

اصلا اینکه این ویروس فقط از طریق جنسی منتقل میشه رو نمی تونم هضم کنم چون یادمه تعطیلات عید بود حتی ما مهمون داشتیم و چند روز اول تب و لرز و سوزش ادرار و بعدش یه دفعه بیرون ریخت

حالا هر چی ولش کن

اون دوستی که گفته فقط از راه جنسی منتقل میشه عزیزم خب من مجردم رابطه که نداشتم بهم منتقل بشه شاید یکی از سرویس بهداشتی که استفاده کردم و اونم استفاده کرده بیمار بوده به منم انتقال کرده دقیقا من قبلش مسافرت بودم پس ربطی به رابطه نداره

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست