2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

43 بازدید | 7 پست

خانوما من هر چی زنگ شوهرم میزنم بوق نمیخوره قطع می‌کنه دیشب بهش گفتم دندون درد دارم گرفت خوابید  الآنم گوشیش اینجوری با ی گوشی دیگ رنگش زدم گفتم بیا گفت تو کی هستی که بزارم لیست سیاه یا بیام پیشت درد بکش نمیاد چون داره پول جور می‌کنه مامانش عمل داره من چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای مامانشه دیگه حق داره، خودتو بزار جای اون اگه اینطوری بود وقتتو نمیزاشتی برای پول جور کردن

آخه هزینه عمل مامانش شاید دو میلیون بشه الکی به این گفتن زیاد میشه که پول ازش بکشن هر ما یک بهونه میارن پول میگیرن 

آخه هزینه عمل مامانش شاید دو میلیون بشه الکی به این گفتن زیاد میشه که پول ازش بکشن هر ما یک بهونه می ...

تو به خودت برس که وقتی اومد خونه خستگیش رو از تنش در بیاری ، مهم نیست که چیکار می‌کنه مهم اینه الان تو باید خودتو بهش ثابت کنی 

تو به خودت برس که وقتی اومد خونه خستگیش رو از تنش در بیاری ، مهم نیست که چیکار می‌کنه مهم اینه الان ...

من تو این زندگی خیلی سوختم بخدا حتی طلا ها خونه بابامو برای فروختم تو خونه خرابه زندگی میکنم ولی اون درکی از من ندارع منو هنوز غریبه میدونه