2777
2789
عنوان

قرص برا سقط

141 بازدید | 32 پست

سلام . کسی استفاده کرده از این قرصایی ک برای سقط هستش. درد داره ؟واقعا همش دفع میشه یا نه. بچم یسالشه 1ماهه باردارم 20سالمه. شوهرم اصن کمک نمیکنه صب تا عصر سرکار بعد میاد غذاشو میخوره و میره میچرخه برا خودش و میره باشگاه ساعت12شب میاد میخابه. خیلی حالم بده بچمم دندون در میاره همش تب میکنه و گریه. لطفا اگه کسی استفاده کرده راهنمایی کنه

من دكتر رفتم يك تومن گرفت پارسال همش دفع شد ولي واقعا درد داشت

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولش مهم نیست برام. از دردش میترسم

ديگه از زايمان بدتر نيست نترس

ولي درد داره 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

آخه چرا میخای بچتو سقط کنی فقط به خاطر اینکه بچت کوچیکه؟ تازه خوبه که زیاد اذیتت نمیکنه تو بارداری من بچم تقریبا 3 سالشه خیلی کارهاش بیشتره نسبت به بچه یکساله شوهرتم مطمئنا کمک حالت میشه خواهشا قبل سقط یه کم فکر کن زود تصمیم نگیر سقط عمدی آدمو داغون میکنه از کسایی که تجربشو داشتن شنیدم خواهشا زود تصمیم نگیر حتما یه حکمتی بوده که الان تو دلته اونم بچه کوچیکت هیچ فرقی نداره حاظری اونو بکشی؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خودمم همین فکرو میکردم. ولی وقتی میبینم انقد بچم اذیت میکنه نمیدونم چیکار کنم

اینفاصله بچه ها خیلی اذیت می کنن بعدش خوب میشن دوندوناشون در بیاد تا فارغ بشی بیشتر دندوناش در اومده کسی نیس کمکت کنه