2777
2789
عنوان

قرص برا سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 32 پست
کاش سقط نکنی... الان ناراحتی اما چند سال بعد میشن هم بازی همدیگه مامانت نزدیک نیس کمکت کنه تا حالا ب ...

خونشون ی 20دقه راهه تا خونه ما. بعد مادرسوهرم و خاهرشوهرام نزدیکن ولی نمیان کمک. وقتی هم میان باید چایی دریت کنم پذیرایی کنم ازشون و کلی بهم میربزن و میرن.. اونکه اولش خوشحال بود ک باردارم میگف حق نداری سقط کنی. بعد دیشب تا4صبح پسرم گریه میکرد تب داشت بهش میگم پاشو نگهش دار چند دقیقه. میگه برو اصن سقط کن من از صب سرکار باز بچه نگهدارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهری چیزی نداری کمکت کنه جاریم اینجوری شد بچشو سقط نکرد خواهرزادش همش میرفت خونش ماشالله الان بزرگ ...

دارم3تا خاهر ولی خودشون 2تا بچه دارن نمیشه بیان ک. مامانم همش دعوا ک چرا حامله شدی

خونشون ی 20دقه راهه تا خونه ما. بعد مادرسوهرم و خاهرشوهرام نزدیکن ولی نمیان کمک. وقتی هم میان باید چ ...

خب نمیتونن توی روز با اسنپ یه دو سه ساعت بیان تا شما یکمی استراحت کنی... 

آروم هم به همسرت میگی اینجوی میگن

آخه چرا میخای بچتو سقط کنی فقط به خاطر اینکه بچت کوچیکه؟ تازه خوبه که زیاد اذیتت نمیکنه تو بارداری م ...

خودمم دوس ندارم اینکارو بکنم. چون دیشب شوهرم ای حرفو زد ناراحت شدم. حالا نمیدونم چون بیدارش کردم عصبی شد این حرفو زد یا واقعا نمیخاد بچرو

خونشون ی 20دقه راهه تا خونه ما. بعد مادرسوهرم و خاهرشوهرام نزدیکن ولی نمیان کمک. وقتی هم میان باید چ ...

این چیزا طبیعیه الان بچت 5 سالش بود مریض نمیشد یا تب نمی‌کرد خب اونموقع هم باید به بچت برسی الان پوشکش میکنی نیازی هم نیست دم به دقیقه دستشویی ببریش خسته بشی تازه وضع مالیتم خوبه میتونی ساپورتشون کنی سنتم خوبه جوونی میتونی از پسشون بربیای در مورد شوهرتم خب همه مردا تقریبا همینن اونا خسته از فشار کارن باید بهشون حق داد خواهشا س قسطش نکن

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خودمم دوس ندارم اینکارو بکنم. چون دیشب شوهرم ای حرفو زد ناراحت شدم. حالا نمیدونم چون بیدارش کردم عصب ...

الان بارداری حساسی رو هر حرف و کار شوهرت منم همینجوریم بیچاره دهنش سرویس شده😂 حالتو درک میکنم چون خودمم 8 ماه پیش همین حال بودم 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خب نمیتونن توی روز با اسنپ یه دو سه ساعت بیان تا شما یکمی استراحت کنی...  آروم هم به همسرت میگ ...

مادرم میاد روز درمیون .ولی خب تا اخر ک نمیشه همش بیاد بارداری قبلیم من همش اونجا بودم. شوهرمم میرف عشق و حال نمیومد دنبالم.از همین کاراش مییترسم

اگر قصدشو داری یکی دیگه هم بیاری همینو نگه دار ۶ هفته ش گذشته بقیه شم میگذره. فاصله سنیشونم کمه باهم ...

اره بچه ک دوس داریم. حالا هفته دیگه سونو دارم هرچی خدا بخاد

مادرم میاد روز درمیون .ولی خب تا اخر ک نمیشه همش بیاد بارداری قبلیم من همش اونجا بودم. شوهرمم میرف ع ...

تا حالا با همسرت حرف زدی.... چی میگه 

کسی نیس قبولش داشته باشه و عاقل باشه

اهل مشاوره رفتن هست

دوستت داره وقتی خوبید بگو من خیلی دوستت دارم تکیه گاهمی خواهش می کنم کمکم باش توی سختیا...