2777
2789
عنوان

بچه 6 ماهه و زخم شدن مقعد

287 بازدید | 31 پست

سلام دوستان بچه ی من 6 ماهشه و غذا خورش کردم الان 4 روز بود شکمش کار نمیکرد دیشب خیلی بی قرار بودو صبح با گریه زیاد یکم پی پی کرد بعد رفتم دیدم خونیه مقعدشو نگاه کردم دیدم زخم شده. دکتر گفت روغن زیتونو یه سی سی خالی کن توی مقعدش منم این کارو کردم یکم دوباره پی پی کرد اما بازم با خون زخم شده مقعدش. یه دوتا قطره روغن زیتونم دادم خورد. به نظرتون دیگع چیکار کنم؟ 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آنتی فیشر از داروخانه بگیر بزن بزن به مقعدش سریع خوب میشه.روغن زیتون خیلی خوبه مدام مقعرشو با اون چرب کن. یک سی سی زیاده. ولی روزانه چرب کن شکمشو هم بت روغن زیتون به حالت دورانی رو به عقربه های ساعت  ماساژ بده. غذااای یوبست زا فعلا نده. مثل عدس   ماست .شیر هم اگه میدی رقیقش کن.شاید به شیر حساسبت داره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خب نباید زود غذا خورش میکردی 

چند سالته ؟

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

برای مقعدش آنتی قیشر پمادشو بگیر بزن 

ولی سعی کن  یبوستشو درمان کنی 

ببین این کاری که بهت میگم بکن ان شاالله نتیجه بگیری 

آلو بخر  بزار روی گاز بزار با شکر بپزه  قشنگ لعاب دار که شد هسته هاشو جدا کن  بریز توی مخلوط کن  که   یه چیزه خوشمزه ایی میشه دوقاشق صبح دوقاشق عصر دو قاشق شب به بچه ات بده قاشق مربا خوری

دیگه یبوست نمیشه 

اگر دیدی شکمش خیلی رون شد بکن یه قاشق مربا خوری 

ان شاالله نتیجه بگیری

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
غذا چی بهش دادی؟ علاوه بر خون، مقعدش قرمز هم شده؟ 

اره قرمزه اصلا زخما مشخصه. غذا حریره میدم یه دوروزم هست موز اندازه یه قاشق چای خوری توی حریرش میریزم سوپشم ترکیب هویج و برنج و ماهیچه وپیازع. ابم میدم

برای مقعدش آنتی قیشر پمادسو بگیر بزن  ولی سعی کن  یبوستشو درمان کنی  ببین این کاری ...

6 ماهشه الو اشکال نداره؟ 

ولی اینو بدون زیر یه سال بچه با شیر وزن گیری داره  

برای آشنایی با غذا بهش غذا میدی 

اولش شیر خودت رو بده یخورده بعدش بهش یه چندتا قاشق سوپ یا هرچی بده  

اشتباه منو نکن دخترمو بستم به سوپ و حریر که وزن بگیره فکر میکردم چه مادر خوبیم روزی پنج بار بهش میدادم وزنشم که تکون نمیخورد 

دکتر گفت هر روز پنج وعده چلو گوشتم بهش بدی چاق نمیشه فقط شیر خودت رو باید دورست بخوره

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
6 ماهشه الو اشکال نداره؟ 

نه هیچ اشکالی نداره 

من به دخترم ۶ ماهش بود میدادم 

اونم با گریه شکمش کار میکرد بمیرم براش

ولی اینو دادم خوب شد