2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاید

211 بازدید | 33 پست

التماستون میکنم دعاکنیدتوووروخدااا دعاکنید خداااااابابام خوب بشه خدااااااا بابام به هوش بیاد التماستون میکنم دعاکنید خدابه پات میوفتم التماست میکنم خدااانوکریشومیکنم

دختری در من ساز امیدواری میزند😌🍃🌸خدایاحال دل هممون توی هرلحظه خوب باشه 

واسش صلوات فرستادم انشاالله سلامتیشون رو بدست بیارن

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

اللهم اشف کل مریض

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

عزیزدلم الان براش ختم حمد میزارم

چی شده پدرت

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
چی شده 

نمیدونم بابام خوب بود امروزاومدمنوببره عینکموبگیرم سوارموتوربود یهوگفت چراسرم انقدردردمیکنه افتاد زمین فشارخون داره گفتن خون ریزی مغزی کرده

عزیزدلم الان براش ختم حمد میزارم چی شده پدرت

گفتن خون ریزی مغزی کرده عمل کردن تازه ازاتاق عمل اومده بیرون گفتن باید۲روزبمونه ببینیم عمل چجوری بوده