2777
2789
رفت وامد نداریم اخرین بار پارسال اذر ماه رفتیم خونشون  همسایه هستیم

منم با جاری همسایه دیوار بدیواریم ولی رفتو امد نداریم،،ادم نیستن خودخاه مغرور ازخود راضی در حد تیم ملی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با جاری همسایه دیوار بدیواریم ولی رفتو امد نداریم،،ادم نیستن خودخاه مغرور ازخود راضی در حد تیم م ...

بخدا جاری منم مغرور انگار دختر شاهه.ولی مجبورم از هفته بعد برم خونشون تا شوهرم با دوستش ارتباط خانوادگی برقرار نکنه

منم با جاری همسایه دیوار بدیواریم ولی رفتو امد نداریم،،ادم نیستن خودخاه مغرور ازخود راضی در حد تیم م ...

دقت کردی یه عده ادم هستن در اطراف ما که در کیفیت وکمیت زندگیت هیچ تاثیری ندارن مث حاشیه پارچه گاهی باید قیچیشون بکنی بریزی دور  من با ادما اطرافم با توجه به اهمیت شون در زندگیم برخورد می کنم وقتی می بینم بود و نبودش حرفاش رفت امدم باهاش تقعییری در اصل زندگیم نداره پس در برخورد باهاش همیشه لبخند می زنم وازکنارش رد می شم 😊😊😊😊

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بخدا جاری منم مغرور انگار دختر شاهه.ولی مجبورم از هفته بعد برم خونشون تا شوهرم با دوستش ارتباط خانوا ...

🤔🤔اجبار در رفت وامد با جاری درک نمی کنم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

🤔🤔اجبار در رفت وامد با جاری درک نمی کنم 

چون نمیخوام همسرم بگه با همه قطع رابطه میکنی.چون نمیخوام با دوستش که مورد تاید من نیس رفت و امد کنه.مجبورم برم خونه داداشاش تا نگه تنهایی و دوستی نداریمو فلان

چون نمیخوام همسرم بگه با همه قطع رابطه میکنی.چون نمیخوام با دوستش که مورد تاید من نیس رفت و امد کنه. ...

چرا قطع رابطه هر چند الان کرونا همه رو قطع رابطه کرده  خب حالا که مجبوری زیاد نرو تو نخ حرفاشو کاراش که اذیت بشی 

جاری عشقه من یه جاری دارم باید هر روز بیاد خونم اگه یه روز نیومد رنگش میزنم که کجایی امروز نیومدی دل ...

منم هم جاریمو دوست دارم هم پسرشو رابطمون خوبه حتی بعضی وقتا با پسر جاریم میریم بیرون من بچه ندارم واسه همین همه محبتم واسه اونه 😍