کسی هست درد داشته باه بعد از پریود تو دوره تخمکگذاری من از بعداز زایمانم اینطوری شدممخصوصا طرف چپم بد میگیره البته نه هرماه ولی میشه جوری که تو این یکسال و نیم چند بار درد داشتم که یادم مونده
منم معمولا چند ماه یه بار روزای تخمک گذاری درد دارم ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه دکترم گفت وقتی آزمایش و سونو سالمه مشکلی نداری دیگه تحمل میکنم البته یه کمم عصبی میشم اون روزا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله منم دقیقا همینجورم ولی خوب سونو ندادم چون سری قبل که درد گرفت رفتم دکتر گفت اگه تا ۲ روز دیگه خ ...
من بیشتر سمت چپم درد میگیره ولی سونو و آزمایشام نرمال بود گفت طبیعیه دردت . به هر حال سیکل هورمونی یه اثراتی رو بدن آدما داره که ممکنه برا هرکس متفاوت خودشو نشون بده به نظرم اگه دکترتون گفتن چیزی نیست شمام نگران نباش