2777
2789
عنوان

کمک ،تنبلیه تخمدان تاکی؟؟؟؟؟

254 بازدید | 47 پست

سلام لطفاهرکس هراطلاعاتی داره کمکم کنه خیلی نیازدارم،من تنبلیه تخمدان داشتم شهریورماه رفتم دکتر امپولووقرص خارجی داداستفاده کردم ب مدت سه ماه،مهرماه ۱۹پریدشدم ابان واذر۱۵ولی این ماه فعلانشده م پرید،ممکن دوباره تنبلیه تخمدان داشته باشم؟ازطرفی کل علائم بارداریه اولمودارم ولی بیبی چک استفاده کردم امروزمنفی بود،لطفاراهنماییم کنید

خدایا!من یاغی نیستم✋

توی سونو دگ یعنی اثاری از تنبلی نبود؟

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داشتم ومثل شما پریود نشدم وحتی ازمایش خون وادرار هم دادم منفی بود ولی بعد خوشبختانه معلوم شد بارار بودم وداروهاش چند قلو زایی میاره منم دوقلو داشتم ولی یکی از دوتا بچه را از دست دادم😭

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

بذار یه چیزیو بهت بگم شاید به دردت خورد

من پارسال با کلی پرسو جو پیش یه متخصص زنان عالی رفتم توی سونو نوشته تنبلی.ایشون گفتن شما نه چاقی،نه موی زاید داری پس نمیشه تنبلیو تایید کرد.برو یکسال بدون دارو اقدام کن نشد بعد دارو بخور

دوماه پیش بازم پیش یه متخصص خوب تو کرمانشاه ویزیت شدم جالبه ایشونم تنبلیو با وجود نامنظی پریودم تایید نکرد.حالا چند روز پیش پیش یه ماما رفتم فقط برای تجویز پروژسترون.برگشته میگه تو تنبلی داری شدید چرا یکساله بدون دارو اقدام کردی تو باردار نمیشی.عفونت شدید داری زخم داری.ببین چقد بهم استرس وارد کرد

استرس خودش سمه

شاید واقعا ما تنبلی نداریم فقط استرس ناشی از اون و اون همه داروی هورمونی موجب ناباروریمون شده

منم داشتم ومثل شما پریود نشدم وحتی ازمایش خون وادرار هم دادم منفی بود ولی بعد خوشبختانه معلوم شد بار ...

واقعا؟آخه صبح بیبی چک استفاده کردم منفی بود

خدایا!من یاغی نیستم✋
منم داشتم ومثل شما پریود نشدم وحتی ازمایش خون وادرار هم دادم منفی بود ولی بعد خوشبختانه معلوم شد بار ...

عزیزم پتاسفم....اما بازم خداروشکر نی نی اومد تو زندگیتون

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

ارهم من دوبار بیمارستان ازمایش دادم منفی بود ولی بعد معلوم شد باردار بودم اونم نه یکی دوتا . اخه داروهاش چند قلوزایی میاره

چراتوسونوگفت تنبلی داری ۶تاامپول نوشت ممکن بی تاثیردبوده باشه وبازتنبلی باشه؟

باید دوباره بری سونو خب ببینی نتیجه داده یا ن...منم تنبلی دارم

و در ادامه صحبتام طبق نظر اون ماما من ۳ماهه پریود نشدم پس باردار نیستم.برام کلی داروی تنبلی و هورمونی بادوتا امپول پروژسترون نوشت.دوهفته گذشت بازم پریود نشدم.امروز بیبی چکم مثبت شد😐

عزیزم پتاسفم....اما بازم خداروشکر نی نی اومد تو زندگیتون

ممنون عزیزم اره الان دیگه نی نی نیست بزرگ شده خانم شده شوهر کرده مامان شده😁