2777
2789

بچه هااااااا 

برای پسری که تازه باشگاهو شروع کرده و میخواد بالا تنه رو پهن و عضلانی کنه چه مکملی خوبه؟؟؟ از چه مارک و برندی؟ شیش تا یک سال دیگه هم به حجم دلخواه برسه...اصلانم بدنش چربی نداره. 

اگ نمیدونید از شوهرا و دوست پسرای بدنسازتون بپرسید برام جواب رو بذارید ممنون از همتوووون💋💋💋💋💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود باشگاه مربی داره بیشتر باید تمرین بکنه 

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              
اصلا از مکمل استفاده نکنه😐 دو روز خوشی میکنه ، یه عمر گریه:)

سلام عزیزم من پسر خواهرشوهرم مربیه بدنسازیه باشگاه داره اگه خواستین شماره تماس بدم باهاش حرف بزنید

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
سلام عزیزم من پسر خواهرشوهرم مربیه بدنسازیه باشگاه داره اگه خواستین شماره تماس بدم باهاش حرف بزنید

😐🔫🙎‍♀️

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید

تا شیش سال ورزش کنه خودش پهن میشه نیاز نی به مکمل ولی اگر میخواد شیش ماهه باد کنه حتما نیازه

چشمات مثل قلب مهربونت آبی از نوع روشنش😍ازم خرده نگیر چرا عاشقشم چون می ارزه به مشکلش😍R

پسر خواهرشوهرت مربیه بعد توی نی نی سایت دنبال

مشورتی؟!🥴

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید