2777
2789
عنوان

پزشکی

143 بازدید | 7 پست

خواهرم دوماه پیش کرونا گرفته ولی هنوز خارش وتحریک وکمی سرفه خشک داره بااینکه انواع دمنوش خورده واسپری سیمبکورت استفاده میکنه ولی هنوز خارش وتحریک داره دکترم دوبار رفته به نظرتون چیکار کنه وچی مصرف کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت بده به ریه. کار سخت نکته خصوصا کاری که به هن هن بیفته و نفس نفس بزنه. پیادروی و کوهنوردی و کارای اینطوری نکنه اصلا تا حداقل دوماه که ریه ترمیم بشه

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای