2777
2789

دستوراتی که میخواد بده ب پدرشوهرم میگه اون میاد ب روش تند و با اخم تخم میگه .جلو جمع .

مثلا یکی مرده ما همه مراسمو میریم دیگه سر خاک نمیریم ۵ شنبه ها ،،حالا هیشکی نمیره ها یهو پدرشوهرم تو جمع خیلی تند و باتشر میگه تو ک میتونی بیا تو بیا 😡اینجوری نگاه میکنه 

یعنی چی گفتن ک انقد عصبی شده 

بقیه خانواده همون مراسمی ک مارفتیم نرفتنا هی میگن فقط شما بیاید 

چی بگم؟ دلم میخواد بهش بگم من اول ک باید شوهرم بگه برو یا نه 

بعدشم این روش گفتن نیس انقد تند و خشن قشنگ بگو میتونی بیا ..ن اینکه دستور بدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشورم میچلونم خشکم نمیکنم🤨

چیکارش کنم؟بدم میاد اخه مگه من چ گناهی کردم همه مراسمو ک رفتم ی سرخاک رفتن من نرفتم اونم ۵ شنبه ،،خوب جاریامو ببرن ،خواهرشوهرامو ببرن حق نداره داد بزنه 

چیکارش کنم؟بدم میاد اخه مگه من چ گناهی کردم همه مراسمو ک رفتم ی سرخاک رفتن من نرفتم اونم ۵ شنبه ،،خو ...

قاطع بگو شما حق ندارین با من صحبت کنین  بعدشم برو ازونجا. من باشم دقیقا همین کارو میکنم. مدت ها هم نمیرم پیششون. البته نوع برخورد هر کسی بستگی به شرایط خودش داره . اگه فک میکنی ممکنه خوب نباشه این روش یه رفتار دیگه بکن😘 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤

من انقدر بدلجم ... انقدر بدلجم ... انقدر بدلجم 

😐😐😐😐😐

کافیه ب من اصرار بیخود بکنن ... 

خیلی کارای بدی از من سر میزنه ... حرکتای عجیب غریب میکنم 

ب خاطر همینم دیگه حتی خود شوهرمم ب من اصرار نمیکنه 😐😕

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نرو تا حالش جابیا 

لج منو درمیارن ،بگید چجوری ب مادرشوهرم بگم میخوام گله کنم اخه چندین بار اینکارو کرده میخوام بگم پدرجون این حرفو میزنه من خودم هروقت بتونم میام نتونم ک نمیشع اومد

قاطع بگو شما حق ندارین با من صحبت کنین  بعدشم برو ازونجا. من باشم دقیقا همین کارو میکنم. مدت ها ...

لازمه ب مادرشوهرم بگم ک حق ندارن دستور بدن اونم با روش تند و خشن تو جمع مگه من بچم مگه همش وظیفه منه 

چیکارمیکنی تو 

اوایل متاسفانه نه نمیگفتم  ک خیلی برام سنگین تمام شد...چون شوهرم یکی بدتر از من..تا یسری گفتن بریم خونه ی فلانی با تمام قوا گفتم نمیام شما میخاید برید ؛برید بسلامت...باز یه بار دیگه گفتن من باز نه آوردم تا درست شد..گرچند باز سالی یک مرتبه دوباره تکرار میکنن ولی دیگه اصرار نمیکنن..

من انقدر بدلجم ... انقدر بدلجم ... انقدر بدلجم  😐😐😐😐😐 کافیه ب من اصرار بیخود بکنن ...&nb ...

وای الان لج منم دراورده ،چنان میخوام حالشو بگیرم ،،دختربچه ک نیستم ک دستور میده اخم میکنه ،قشنگ بیاد بگه اگه بیکاری بیا ما میریم توام بیا فلان 

اوایل متاسفانه نه نمیگفتم  ک خیلی برام سنگین تمام شد...چون شوهرم یکی بدتر از من..تا یسری گفتن ب ...

قشنگ برگشتی گفتی نه؟من چجوری به مادرشوهرم گله کنم؟بگم مثلا بابا اینو گفت با تندی نازاحت شدم ممکنه ادم پری باشه ،یا ب یکی قول داده باشه خو میاد ،،اگه بتونه