2821
2789
عنوان

یکی این مادرشوهرمو ازپریزبرق بکشه

514 بازدید | 45 پست

دیونه شدم ازدستش یروز زنگ میزنه کلی مهربونه وخوشحال میشم ازتماسش یروز زنگ میزنه رسما گند میزنه ب تمام روزم

مثلا امروز شوهرم کارش ازاده و ما بخاطر کارشوهرم اومدیم ی شهردیگه حالا ظهری زنگ زده بشوهرم شوهرم سردرد داشت و ی چرتی زده بود حالا بعد ک ازشوهرم قطع کرد

بمن زنگ زد ک سلام خوبی منم گفتم سلام مرسی گفتم پ فرشاد چشه زنگ زدم خوابه وسردرد داره گفتم نمیدونم ولا حتما خستشه اونم گف دیشب شامتون چی بود شاید چیز چرب خورده بعد گفتم شاممون قلیه ماهی واینا بود گف حتما چربش کردی خب چرا بعد شام بهش ابغوره ندادی بعد صبحم میره چای باخودش نمیبره همینه ک حالش بدمیشه(قبلن چندباری بم گفت ک واسش چای و صبحونه بزار)حالا شوهرم کارش یجوریه ک باید مغازه رو ۴ .۵ صبح باز کنه منم با بچم تادیروقت بیداریم دیگه خواب میمونم اونم اعتراضی نداره هروق صبحونه درس کردم خورده 

خواب موندم وبدون صبحونه هم رفته چیزی نگفته

چون میدونم اونم سرکار ک گرسنه نمیمونه آش ساندویچ وچای اینا میخره میخوره

رسما میخواد تحریکش کنه خب اگ میبینی پسرت وزنش ب تفاهم رسیدن دیگه تو بتوچه 

بعد انگار من باعث سردرد پسرش شده بودم یجور طلبکارانه زنگ زد میخوام با شوهرم درمورد مادرش بگم اما نمیدونم چی بگم اعصابم خیلی خورده

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لحنش با پرویی ویجوری میگف ک انگار نوکر واسه پسرش استخدام کرده ک کارشو خوب انجام نداده و ب پسرش نرسیده الانم زنگ زده طلبکار

الکی بگو اره صبحانه میدم چایی هم برده .. بگو روغنم پیدا نمیشه تو شهرمون روغن نداریم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

اول با شوهرت صحبت کن و بعد جواب مادرشوهرتم بده ک اره میدونم ولی شوهرم ازم اینجوری خواسته و منم خلاف میل کسی ک دوسش دارم کاری انجام نمیدم فک نکنم دگ جوابی داشدع باشه

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)

😕آخی معلومه پسرشو خیلی دوست دارع 

مادر شوهر منم وقتی میریم خونشون 😂هی میگه غذای الکی پلکی درست نکنی .بچم ال دوست داره بل دوست داره🤣🤣مادره دیگه نگران شده سخت نگیر

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

مادرشوهرا همینن عزیزم 

خداروشکر خونمونمو جدا کردیم 

شوهرم جرئت نداشت شب بره جایی،هی میپرسید کجاست چرا رفته با کی رفته،یا شب میومد خونمون میگفت جا بنداز پسرم بخوابه،بابا یکی نیست بگه ما شاید می‌خوایم تا نصف شب بیدار بمونیم 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
الکی بگو اره صبحانه میدم چایی هم برده .. بگو روغنم پیدا نمیشه تو شهرمون روغن نداریم

اخه تواین شهرمونم خونه خریده پدرشوهرم واس تفریح یمدت دیگه میان ومیرن وقتی میان میفهمن ک بدون صبحونه میره ورسما کچلم میکنن وهی شروع میکنن فرشاد بدون صبحونه رف وای پسرم چای نخورده وای فلان بهمان 

مجبور نیستی هر دفعه که بهت زنگ میزنه جواب بدی من هر کدوم از خانواده شوهرم که زنگ میزنن جواب نمیدم چون میدونم میخوان داشت بیان خونم بدون دعوت منم بچه کوچیک دارم مزاحم میشن

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤

به نظر من وقتی تنهایین باخنده و محترمانه جوابشو بده ووقتی باکسی هیچی نگو بعدشم به شوهرت هروقت ک این حرفو میزنه یازنگ میزنه بگو مامانت اینجوری گفته نه باناراحتی همینجوری عادی یاباخنده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز