2777
2789
عنوان

دومین بیبی چکمم مثبت شد بعداز ۳ماه تاخیر.توروخدا بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3804 بازدید | 339 پست
اخه عزیزم ۳ماه عقب انداخته باشی الان باید۴ماهت باشه تکون بچه رم میفهمی مگه میشه

شده دیگه

معجزه ی خداست

من تازه ۴هفته م شده

زمانی که تخمک گذاری محاله اتفاق بیفته باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حتی هفته ای هم شده یک روزشو کارگر بگیر اگه شوهرت راضی شد...یک اشنایی داشتم یک بچه سه چهارساله داش ...

مادرشوهرم زنگ زد بهم گفت ۲تا بچه هم زیاده شوهرتم کمک احوالت نیس بنداز بره، گفت نظر شوهرت چیه گفتم میگه نگه دار گفت غلط کرده انگار قراره خودش نگه داره میگه نگه دار همه مردا همیننن

اره میرم البته دارو مصرف کردم و پماد واژینال

دیگه از این به بعد تحت نظر دکتر باش چون دیگه هر دارویی نمیتونی مصرف کنی همون پماد رو هم به من دکترم گفت فقط سه شب اونم نصفه تزریق کنم سر خود چیزی مصرف نکن اگه میتونی بهداشت هم برو تشکیل پرونده بده اونا هم ازمایشات رایگان و چکاپ رایگان دارن مکمل ها و تقویتی ها رو هم رایگان میدن اگه یه موقعی هم به دکترت دسترسی نداشته باشی از اونا هم میتونی کمک بگیری 

راس میگه دیگه پسرشو میشناسه😀😀😀از طرفی هم چون بچه های خودش خیلی اذیتش کردن متنفره از بچه میگه بچه ...

چرا هدر بده بچه عشق....من خودم دوتا بارداری شیمیایی سقط کردم یکی هم ۱۴ هفته سقط شد بعد دوسال و نیم انتظار...نمیدونم خدا چرا ب کسایی ک بچه هاشون کوچولویه بچه میده ب ماها ن.حکمتش چیه نمیدونم واقعاا

قربونت عزیزم اگه دختر بود میام بهت میگم😍

حتما بگو، من به حس ششمم اعتقاد دارم😀تو پسرمم قبل سونو میدونستم تو دخترمم همه میگفتن پسره من میگفتم امکان نداره این دختره حسم میگه، الانم حسم میگه اینی که تو شکممه پسره

دیگه از این به بعد تحت نظر دکتر باش چون دیگه هر دارویی نمیتونی مصرف کنی همون پماد رو هم به من دکترم ...

خدا بگم اون دکترو چیکار کنه که کلی دارو و پماد داد و گفت باردار نیستی.دوهفته دارم داروی درمان تنبلی میخورم😑

حتما بگو، من به حس ششمم اعتقاد دارم😀تو پسرمم قبل سونو میدونستم تو دخترمم همه میگفتن پسره من میگفتم ...

بله واقعا وجود داره حس ششم

ان شاءالله هرچی صلاحه پیش بیاد