2777
2789
عنوان

لطفا کمک ، موهام داره میریزه همش

557 بازدید | 45 پست

بچه ها موهام حدودا دو هفته ای میشه شدیدا داره میریزه

قرص آهن و بیوتین میخورم ولی جواب نمیده

نصف شده موهام تو این دو هفته

تورو خدا راهکار بدید 😞

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیرویت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خوردم تاثیری نداشت

خوابت درسته؟

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

رشد موها طوری هست که بعد دو تا ۶ سال میریزه و بعد موی جدید رشد می کنه. و هر مویی فاز رشد و ریزش فرق می کنه. شاید این داروها که می خوری باعث شده فاز ریزش موهات زودتر از موقع برسه. انشا... که دوباره دربیان. ولی شما بایستی موهات تقویت کنی و ریزش موهات به تعویق بندازی.

رشد موها طوری هست که بعد دو تا ۶ سال میریزه و بعد موی جدید رشد می کنه. و هر مویی فاز رشد و ریزش فرق ...

عزیزم من از وقتی ریزش گرفتم شروع کردم به بیوتن خوردن

قرص اهن رو میخوردم ولی دیدم ریزش زیادی گرفتم الان هرروز میخورم تقریبا

خیلی ناراحتم 😞

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
عزیزم من از وقتی ریزش گرفتم شروع کردم به بیوتن خوردن قرص اهن رو میخوردم ولی دیدم ریزش زیادی گرفتم ا ...

می خوام بگم میشه درمانش کرد ولی میشه متوقفش کرد و موهاتون تقویت کرد تا موهاتون رشد کنند. من پزشک نیستم ولی تو این حوزه ی پوست و مو مشاوره میدم. نمی خوام جواب خودسرانه بهتون بدم به خاطر همین شرایطتون با همکارام در میون میذارم و بهتون میگم چطور میشه این ریزش متوقف کرد.

عزیزم من از وقتی ریزش گرفتم شروع کردم به بیوتن خوردن قرص اهن رو میخوردم ولی دیدم ریزش زیادی گرفتم ا ...

سلام وقتتون بخیر. حقیقتش از همکارم پرسیدم. تا فرم پر نکنین و اطلاعات صحیح از شما نداشته باشیم نمیشه محصول درست معرفی کرد. چون از جنس موی شما و پوست سرتون اطلاع نداریم که بدونیم۱. آیا از چربی زیاد و تجمع آلودگی ۲. از بی آبی و خشکی پوست سر ۳. از عوامل داخلی مثل کبد چرب، اختلالات هورمونی،تیروئید و ...‌ ریزش به وجود اومده؟

به خاطر همین خواهش می کنم برید یه پزشک براتون آزمایش بنویسن ببینیم این مشکلارو دارید یا نه؟ و بعد اقدام به استفاده دارو یا شامپو کنید.