2777
2789
عنوان

چه کنم

127 بازدید | 9 پست

به نظرتون برای امتحانای ترمم چی کار کنم

تعداد رای : 17
نظرسنجی
بخونم
8
47%
نخونم
0
0%
تقلب کنم
4
23%
اصلا بیوفتم
5
29%
❤ای ام مالفوی هدعاشق این اسمم💙       👑 و بهش افتخارمی کنم👑 هر کیم باش مشکل داشته باشه یکی می خوابونم تو گوشش😏      همینه که هس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان نخونی برای سال های بعد چی میکنی؟

دیگه الان الانه   بعدا بعدا    الان من باید به فکر الانم باشم نه بعدنا😂😂😘😂😘چقدر الان داشت

❤ای ام مالفوی هدعاشق این اسمم💙       👑 و بهش افتخارمی کنم👑 هر کیم باش مشکل داشته باشه یکی می خوابونم تو گوشش😏      همینه که هس
ببخشيدا ولي خيلي سوالت مسخره بود يني خدت نميدوني بايد بخوني

نه چون من کلا نمی خونم هیچ وقت نخوندم ولی چون برای اولین با به دلم افتاد بخونم گفتم سوال کنم