2777
2789
عنوان

هک شدن

67 بازدید | 7 پست

یه شماره تو واتساپ بهم پیام داده به انگلیسی که سلام 

میشه باهم بازی کنیم

بریم بازی 

منم براش استیکر تعجب فرستادم بعد پیام داده هک شدی خداحافظ دوباره پیام داد بلدی انگلیسی صحبت کنی چندتا دیگه پیامم داد بازم من یه استیکر فرستادم و بلاکش کردم. به نظرتون زودی هک شدم. اینم بگم شماره مال ایرانه رایتله

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

واییییی🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

نه چه ربطی به هک داره

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه ربطی به هک داره

مگه نمیگن وقتی پیام بدن نباید جواب داد وگرنه زودی هک میکنن. پروفایلشم یه عکس ترسناکه. من بلدنیستم اینجا عکس بذارم

مگه نمیگن وقتی پیام بدن نباید جواب داد وگرنه زودی هک میکنن. پروفایلشم یه عکس ترسناکه. من بلدنیستم ای ...

نه اون وقتیه که یه لینک آلوده بهت بدن و رو اون لینک کلیک کنی 

وگرنه با جواب دادن کسی هک نمیشه مطمئن باش

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
نه اون وقتیه که یه لینک آلوده بهت بدن و رو اون لینک کلیک کنی  وگرنه با جواب دادن کسی هک نمیشه ...

نه اصلا لینک نبود فقط چندتا پیام انگلیسی که من فقط دوتا استیکر جواب دادم و مسدودش کردم. ولی فک کنم مومو بوده