2777
2789

میشه از چالش ها و مزایاش بگید؟ ممنون

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

خونم دقيقا روبروي خونه مامانمه

كلا همش مزاياس😍😍😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم با مامانم اینا و هم با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم

چه شود😁

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

آدم به مادرش تو یه ساختمون باشه همه چیش خوبه ‌از این بهتردیگه وجود نداره با مادرت تو یه ساختمون زندگی کنی

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
آدم به مادرش تو یه ساختمون باشه همه چیش خوبه ‌از این بهتردیگه وجود نداره با مادرت تو یه ساختمون زندگ ...

کم دیدم.معمولا با خانواده شوهر تو یه ساختمون یا همسایه هستن

چه شود😁

ببین عالیه مثلا منو شوهرم هر وقت حوصله نداریم یا وقت نمیکنیم شام بپزیم پلاسیم خونه اونا یا هر وقت مهمون داریم مامانم میاد غذا میپزه مادر شوهرمم خونه رو مرتب میکنه منو شوهرمم میریم سر کار😂 در کل خیلی خوبه