2777
2789

بچه راسته میگن اگه کسی باهاتون درد دل کنه واز مشکلاتش بگه ممکنه شما اون مشکل رو ک ندارید ب خودتون جذب کنید مثلا چند وقت پیش هی ی دوستم میگف من اصلا شبا نمیتونم بخابم بعد من گفتم ن من اصلا اینحوری نیستم همش با خودم میگفتم مگه میشه ادم سرشو بزار بالش نخوابه الان چند وقتیه بیدلیل خوابم نمیبره با این که خیلی خسته میشم در طول روز بعد جالبه ازش پرسیدم دوباره گف مشکلم حل شده 

بخالم ک گفتم گف اون انرژی منفی شو ب تو انتقال داده و راحت شده خودش این یه اصله

واقعیت داره یعنی

از قدیم شنیدم پای درد دل کسی نشین........الان با علم امروز دیدم واقعیت داره چون درد دل همش انرژی منفیه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

نه بابا. تلقین و هاله منفی هست که واقعیه نه اینکه سرایت بده به تو

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم شنیدم پای درد دل کسی نشین........الان با علم امروز دیدم واقعیت داره چون درد دل همش انرژی منف ...

اره خالم گف منم یه دوست داشتم میگرن داشت همش اه و ناله میکرد منم میگفتم واع من تا حالا سر درد نداشتم اصن سردرد چیه الان جاشون عوض شده

منم زیاد تجربه کردم ولی فک میکنم حسرت میخورن ک برا ما هم اتفاق میفته

حسرت سلامتی یعنی؟

یعنی چشم زده ولی من هودم ب چشم زخم اعتقاد ندارن ولی میگن پیامبر گفته هست