2777
2789
عنوان

با مرد بد اخلاق چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم توجهی

آخه بدبختی در مورد کسی که دارم میگم فوق العاده شوهرشو میپرسته 

تا میوه رو پوست کرده میزاره جلوش 

لباسا شوهرش رو همیشه تمیز و اتو کرده میاره واسش بدون اجازه شوهرش نفس نمیکشه 

فوق العاده به روز میگرده و بخودش میرسه از لحاظ جنسی هم هیچ مشکلی با شوهرش نداره ولی شوهرش بد اخلاق 

ااول اینکه بیشتر آدم  های بد اخلاق ارث می برند احتمالا پدرش هم بد اخلاقه و دوم تربیت بد

اتفاقا دررمورد کسی که دارم میگم پدرش فوق العاده آوم خوب خوش برخورد و پر از انرژیه پدر بزرگشم همینطور 

آخه بدبختی در مورد کسی که دارم میگم فوق العاده شوهرشو میپرسته  تا میوه رو پوست کرده میزاره جلو ...

خوب پس دلش میخواد و شرایطشو دوست داره

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
آخه بدبختی در مورد کسی که دارم میگم فوق العاده شوهرشو میپرسته  تا میوه رو پوست کرده میزاره جلو ...

شاید ارثیه

بره  پیش روان پزشک شاید مشکلش حل شه

هییییی که تنهایی چیکار میکنه باادم
اتفاقا دررمورد کسی که دارم میگم پدرش فوق العاده آوم خوب خوش برخورد و پر از انرژیه پدر بزرگشم همینطور ...

پس شاید یه اتفاق بد براش افتاده واسه همین اینجوریه

هییییی که تنهایی چیکار میکنه باادم
شاید ارثیه بره  پیش روان پزشک شاید مشکلش حل شه

این آقای بد اخلاقی که میگم پسر دایی بیشعور خودمه 

یه زن داره عین ماه میمونه ولی این احمق قدر نمیدونه 

داییم فوق العاده خوش اخلاق و زن پرست بابا بزرگممم همینطور نزدیک کف پای مامان بزرگمو ببوسه 

این عن معلوم نیس به کی کشیده .