2777
2789

سلام از دیشب تا حالا دور نافم خیلی درد داره .

من توی پریودی هرچی میخوردم زیاد فرقی ب حالم نمیکرد فقط اگه سردی بود خونریزی کم میشد ولی دیشب فقط پرتقال خوردم ک هیچی نشد ققط چند تیکه کوچیک خیار خوردم شام‌ بعد یکساعت ونیم درد شروع شد .من قبلا اینارو خورده بودم ولی چیزی نشده بود ،بنظرتون چیکار کنم .دیشبم چای سبز وزعفرونی خوردم ولی هیچ فرقی نکرد

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
سلام ببخشسد منم تو پریودی درد ناف دارم ... شما مشکلت چی بود؟ حل شد؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام عزیزم من از موقعی ک این تاپیک رو زدم ،دیگه بعد ازاون توی پریودی هیچ وقت نتونستم خیار بخورم چون ب شدت دلدرد میرفتم فکرکنم بخاطر سردی همون خیار بود درصورتی ک قبلش توی پریودی همه چی میخوردم ،،،شما تا میتونی چیزای سردی نخورانشاءالله مشکل جدی نیس 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.