2777
2789
عنوان

میخوام برم ای وی اف کمرم ضعیفه

159 بازدید | 16 پست

دوستان بعدچندسال نازایی میخوام برم ای وی اف،ولی کمرم خیلی ضعیفه میترسم جنین هاسقط بشن،طوری که نزدیک پریودم یکم کارزیادبکنم همون روزیافرداش پریودمیشم.

لطفا اگه راهی دارین بگین ممنون میشم🙏🙏🙏🙏

قرص کمر پودرشده رو بریز توی حلوای خرما یا شیر بخور

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

تا میتونی خودتو گرما بده .شکمت رو با روغن سیاهذونه ماساژ بده شکم بند ببند ..گرمی بخور 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاچی با روغن حیوونی درست کن روش نبات و رازیانه و گشنیز بریز بخور 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چقدربخورم.واینکه یه ماه مونده تاثیرداره؟

آره عزیزم خیلی تاثیر داره مثلاً یه قاشق مربا خوری بریز توی شیر یا حلوای خرما.

گرده نخل هم خیلی گرمه و خوبع اونم بخور 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

قبلش چند بار ای یو ای کردی ک نشد دکتر گفت ای وی اف

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

از عطاری داروی کمر بگیر مثل پودره با ۱ زرده تخم مرغ خانگی قاطی کن بچسبون تو گودی کمرت بعد روش روزنامه بزار ک خشک شد نریزه بعد با شال گرم ببند و  

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
تا میتونی خودتو گرما بده .شکمت رو با روغن سیاهذونه ماساژ بده شکم بند ببند ..گرمی بخور 

من چند روزیه شکمو روغن سیا دونه میزنم رو شکمم با سلفون میبندم 

این ماه انتقال دارم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من چند روزیه شکمو روغن سیا دونه میزنم رو شکمم با سلفون میبندم  این ماه انتقال دارم

امیدوارم نتیجه بگیری عزیزم❤منم ای وی اف کردم قبل انتقال روغن سیاهذونه زدم

انشالله خدا نینیتو برات نگه داره عزیزم🙏

ممنون امیدوارم شما هم نتیجه بگیری❤