2777
2789
عنوان

شادی ♥️🥳

74 بازدید | 6 پست

چهره ه ای شاد به خود بگیرید شادی خود را ابراز کنید خدا را شکر کنید، صبر کنید و بگذارید خداوند خودش اوضاعتان را رو به راه كند ،علفهای هرز تبدیل به گندم خواهند شد، بخشش شما را آزاد میسازد بهترین باشید، ممکن است این آخرين خنده تان باشد ، خداوند می داند چه کسی به شما بدی کرده ،خوب زندگی کردن بهترین انتقام است نعمت هایتان را بشمارید ،با گله  و شکایت در همان جا که هستید در جامیزنید💛   🎨 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ساچ واو  حرف# حساب

فدات ♥️😍

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

سایت نومه خیلی کارش باحاله کلی کارت پستال باحال هست که خودت میتونی با عکست درست کنی و پشتش رو هم چی دوست داری بنویسی

کارت پستال رنگ امیزی هم حتی داره و واسه هدیه دادن هم خیلی خوبه

من که خیلی خوشم اومده و همه ش دارم استفاده میکنم

گفتم زکاتشو بدم به خانوما قشنگ :)))https://noomeh.com/