2777
2789
عنوان

شادی ♥️🥳

74 بازدید | 6 پست

چهره ه ای شاد به خود بگیرید شادی خود را ابراز کنید خدا را شکر کنید، صبر کنید و بگذارید خداوند خودش اوضاعتان را رو به راه كند ،علفهای هرز تبدیل به گندم خواهند شد، بخشش شما را آزاد میسازد بهترین باشید، ممکن است این آخرين خنده تان باشد ، خداوند می داند چه کسی به شما بدی کرده ،خوب زندگی کردن بهترین انتقام است نعمت هایتان را بشمارید ،با گله  و شکایت در همان جا که هستید در جامیزنید💛   🎨 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساچ واو  حرف# حساب

فدات ♥️😍

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

سایت نومه خیلی کارش باحاله کلی کارت پستال باحال هست که خودت میتونی با عکست درست کنی و پشتش رو هم چی دوست داری بنویسی

کارت پستال رنگ امیزی هم حتی داره و واسه هدیه دادن هم خیلی خوبه

من که خیلی خوشم اومده و همه ش دارم استفاده میکنم

گفتم زکاتشو بدم به خانوما قشنگ :)))https://noomeh.com/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز