2777
2789

دوستان کسی تجربه کشیدن دندون عقل داره؟

خییییییییییییییییییلی استرس دارم . دیروز رفتم پیش یه دکتر گفت 300 تومن هزینه کشیدنت میشه و اصلا هم نگران نباش بهت تضمین میدم که اتفاقی نمیفته

گفتم دکتر من فوبیای دندونپزشکی دارم آخرین بار نمیدونم کی دندونمو کشیدم ولی اصلا بی حسیش درد نداشت بازم گریه می کردم این که الان دندون عقله  

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
1
0
0%

من دیشب دندون عقل نهفته ام رو جراحی کردم

اولین تجربه دندون پزشکیم بود. خیلی میترسم. 

اما با این ک دندونم رو سینوس بود، دقیقه نشد ک جراحی کرد و تمام. البته من جراح فک و دهان رفتم چون میخواستم حرفه ای باشه. یک تومن گرفت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من دیشب دندون عقل نهفته ام رو جراحی کردم اولین تجربه دندون پزشکیم بود. خیلی میترسم.  اما با ا ...

جدی میگین؟؟

یعنی حتی بی حسیش هم درد نداشت؟

واسه من نهفته نیست ولی وحشت از یونیت و بوی مطب دندون پزشکی و.... دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگین؟؟ یعنی حتی بی حسیش هم درد نداشت؟ واسه من نهفته نیست ولی وحشت از یونیت و بوی مطب دندون پز ...

اره. منم تا قبلش داشتم از ترس میمیردم چون دندونام همه سالمن  و تا حالا دنددن پزشکی نرفته بودم. و چند روز بود درد داشتم عکس گرفتم متوجه شدیم عقل کاملا نهفته است. خدارشکر هیچییی درد نداشت. اونم من ک ی قرص بخوام بخورم هزارتا ناز ادا دارم. فقط پیش دکتر خوب برو 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من چند سال پیش رفتم یه مرکز تخصصی و دندون نهفته عقلم و کشیدن

دهنم ینی صاف شد.بعد جراحی تا دو هفته یور صورتم ورم داشت دهنم مث ارسطو کج شده بود از دردم که داشتم میمردم تا ده روز سوپ میخوردم

دیگه غلط،کنم برم بقیشو جراحی کنم 

من دیشب دندون عقل نهفته ام رو جراحی کردم اولین تجربه دندون پزشکیم بود. خیلی میترسم.  اما با ا ...

کدوم شهری؟چه خوب گرفته ازت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

جدی میگین؟؟ یعنی حتی بی حسیش هم درد نداشت؟ واسه من نهفته نیست ولی وحشت از یونیت و بوی مطب دندون پز ...

منم قبلا عقل نهفته جراحی کردم و 5-6 سال پیش 500 دادم...دندون من کامل توی لثه بود و لثم رو تیغ زد و بعد هم بخیه خورد با این حال بازم میخوام برم 3 تا دیگه عقل دارم  

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
کدوم شهری؟چه خوب گرفته ازت

مشهدم. من چندین جا رفتم ویزیت همه کمتر میگفتن. اما دندون من کل تایم کارش 10دقیقم نشد. ایشون چون جراح بود انقد گرفت. جاهای دیگه ارزونتره. دندون نکاشته برام ک خوب گرفته باشه. 

البته من راضیم کاملا برا هزینه‌ای ک کردم 

میشه اسم و آدرس دکترنونو بگین 

دکتر مهدی عرفانیان تقوایی. 

فکر نمی‌کنم کشیدن ساده دندون رو انجام بدن. جراح فک و دهان هستن. مال من جراحی بود. بازم تماس بگیر بپرس. منشیش فوق‌العاده خوش اخلاقه خودشم بینظیر

دکتر مهدی عرفانیان تقوایی.  فکر نمی‌کنم کشیدن ساده دندون رو انجام بدن. جراح فک و دهان هستن. ما ...

کاش تهران مطب داشت

چون میخوام ارتدونسی کنم باید دندون عقلامو بکشم دو شبه از استرس آروم و قرار ندارم

کاش تهران مطب داشت چون میخوام ارتدونسی کنم باید دندون عقلامو بکشم دو شبه از استرس خواب و آروم ندارم

تهرانم کلییی دکتر خوب داره. باید بگردی. من خیلیییی میترسیدم. کلی مطب رفتم. یسری حرف زدنشون معلوم بود ک فقط حرفن. اما ایشون عالی بود