2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا خونم دوبلکس بود

خیلی شیک بود ولی بعد یه مدت خسته شدم و اذیت شدم

پله های زیاد

واسه تمیز کردن پایین رو تمیز میکردم

بالا گردو خاکی گیشد

بالارو تمیز میکردم پایین میشد

شوهرمو مجبور کردم یه خونه یه تیکه واسم خرید

هیچ وقت سمت دوبلکس دیگ نمیرم

با اینکه شوهرم خیلی این مدل رو دوست داره

اره خودمم ب خاطر پله دودلم

اگه وضع مالی تون خوبه انجام بده وگرنه نه نکن اینکار بشدت هزینه ها رو بالا میبره من دوبلکس خونه ولی هنوز نمیه کاره است مال من زیاد پله نداره تو چند تا پله میخواهی بندازی  

رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!
پس با این حساب منم دوبلکس درست نمیکنم، 

من فروختمش خیلی شیک بود ولی اسایش نداشتم توش به شوهرم هم کفتم خونه بعدی رو که میخری حتی نیم پله هم نداشته باشه منم قبلش خیلی از دوبلکس خوشم میومد به خاطر شیک بودنش ولی الان اسم دوبلکس بیاد جیغ میزنم

مگه چقدر پله میخواد😮

دوبلکس شیکه بابا بساز حتما بعد ک خسته شدی خواستی بفروشیم هم قیمتش از همکف بیشتره

بعدم دوتا خواب و بنداز بالا 

۱خوابم بنداز پایین ک واس پیری ک میگی زانو درد میاره اتاقتون همون پایین باشه 

اگه زمینتون بیشتر از ۳۰۰متره میتونی یه همکف شیک ۲۰۰متری بسازی ک ارزش داشته باشه در غیر اینصورت دوبلکس 

من خودم عاشق دوبلکسم دعا کنین منم خونه دار شم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
مگه چقدر پله میخواد😮 دوبلکس شیکه بابا بساز حتما بعد ک خسته شدی خواستی بفروشیم هم قیمتش از همکف بیش ...

انشاالله که شما هم  صاحب خونه میشید،،،،، ینی زیر بنای خونه رو 200متر بگیریم؟ کلا متراژ زمین 500متره