2777
2789

وااایی نخر انقد پشیمونم خریدیم ببین بگذریم از تمیزی کل خونه که پدر ادم در میاد و زانو درد گرفتن مثلا تو میخای بری بیرون یادت میوفته عطر نزدم میری میای یادت میفته فلا چیزو نیاوردم میری میای 

بالا نت نمیده میام پایین باز خوبه دوتا دستشویی داریم نص شبی باید اون همه پله رو برم پایین میدونی چقد سخته تمیز کردن دستشویی ها اخه کمر داره ادم مگه

انشاالله که شما هم  صاحب خونه میشید،،،،، ینی زیر بنای خونه رو 200متر بگیریم؟ کلا متراژ زمین 500 ...

اره اگ میخوای همکف باشی باید زیربنا ۲۰۰باشه 

اگ دوبلکس میخوای ۱۰۰بگیر ک با طبقه بالاش میشه ۲۰۰ متر بنا

بعد یه حیاط بزرگ میشه براتون 

دوبلکس عروسکه اصلا به پله فک نکن اگه دستتون میرسه زیر بنا بزرگتر بگیرین دوتا اتاق بالا بذارین دوتا پایین

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه منم دوبلکسه.خوب ما پارکینگ برامون مهم بود و ناچار گرفتیم اما خوب مهندسی خوبی شد و‌پله هامون کم در اومد و یه‌پاکرد هم داره و بالا اتاق بچه هاست و من زیاد بالا و پایین نمی کنم و الان چهارده ساله خونمون هستیم.