2777
2789
عنوان

امان از تنبلی تخمدان😭😭😭😭

174 بازدید | 15 پست

سلام خانوما کمکم کنید من ۳ تا بچه دارم ولی از روز اولم قائدگی نامنظم داشتم سونو میدم چیزی توی سونو ننوشته ولی دکترم میگه تنبلی داره بعضی وقتها یه کیست ایجاد میشه با پروید رفع میشه  هر کار و روشی که بگین انجام دادم تا وقتی که انجام میدم خوبه بعد یسال که ترکش میکنم باز روز از نو روزی از نو فراسیون.ویتاگنوس.پیازدرمانی.رازیانه.......تو رو خدا کمکم کنید خیلی دکتر رفتم میگن در مان نداره با پروژسترون پروید شو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه ی بچه داشته باشم صورتمم جوش نزنه ول میکنم کلا

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ورزش مداوم و کاهش ورن خیلی موثره 

تا ۱۴ شب هررر شب ی لیوان اسطخدوس با ی قاشق عسل بخورید 

سیاه دانه و عسل 

دمنوش های بابونه و به لیمو هم برای تنبلی و کیست عالیه چون گرم و خشک هست.

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
استرستو حذف کن هرروز دوسین بخور سردیجات کم کن توی پری سرکه ترشی بادمجون شیر هندونه ماست نخور ...حموم ...

بدنم که خیلی سردی داره دارم تلاش میکنم که گرمش کنم ولی نمیدونم با چه چیزایی گرمش گنم طبعمو

چجوری باردار شدی با تنبلی تخمدان؟واسه هر بچه چندوقت اقدام بودی؟

نمیدونم والا خودبه خود بار دار شدم  اصلا دکتر نرفتم الان جدیدا دور سینه ام موی زائد در میاره

ورزش مداوم و کاهش ورن خیلی موثره  تا ۱۴ شب هررر شب ی لیوان اسطخدوس با ی قاشق عسل بخورید  ...

ممنونم آره دکتر گفت ۱۵ کیلو وزن کم کردم باز نشد ولی دیدم خانم هایی که خیلیی چاقن ولی مرتب پروئد میشن

ممنونم آره دکتر گفت ۱۵ کیلو وزن کم کردم باز نشد ولی دیدم خانم هایی که خیلیی چاقن ولی مرتب پروئد میشن

در کل جدی بگیرید تنبلی تخمدان ممکنه زمینه فیبروم و مشکلات جدی بشه 

ان شالله که حل میشه ولی پیشنهاد من درمانهای سنتیه تحت نظر دکتر طب سنتی 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
در کل جدی بگیرید تنبلی تخمدان ممکنه زمینه فیبروم و مشکلات جدی بشه  ان شالله که حل میشه ولی پیش ...

آخ دست رو دلم نزار سینوزیت داشتم رفتم طب سنتی قطره روغن سیاه دانه داد  گفت بریز توی بینیت من ریختم دشمت روز بد نبینه اینقدر عطسه کردم و سردرد کشیدم داغون شدم حالا ۱۰ شبم استفاده کردم هر چی زنگ میزدم طرف میگفت داره اثر میکنه خوب میشی .خوب که نشدم هیچ حس بویایی رو کاملا از دست دادم

آخ دست رو دلم نزار سینوزیت داشتم رفتم طب سنتی قطره روغن سیاه دانه داد  گفت بریز توی بینیت من ری ...

دیگه تحمل نداشتم که ادامه بدم بعد ۱۰ شب قطع کردم دیگه از روز به بعد به طب سنتی اعتماد ندارم