2777
2789
عنوان

چی کار کنیم بچه خودش بخوابه ؟؟؟

1193 بازدید | 17 پست

دخترم دوسال و دوماهشه همیشه میزارم رو پام تکون میدم تا بخوابه چن روز خووش میگه خودم بخوابم اما نمیخوابه خمش بازی میکنه چی کار کنم رو جاش تا بخوابه ؟ چه برنامه های باید انجام بدم؟؟؟

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میخواد که خودش بخوابه اما نمیدوونم چی کار کنم همش بازی میکنه

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
من خواهرم دوسالشه با قصه و لالایی میخوابه

چندتا میگین براش براش لالایی میزارم میگه گوشیو بده بازی میکنه بتاش

بخوابونشو خودت بخواب کنارش براش قصه بگو ،لالایی بخون،  البته اگه تمام خونتون  افراد خانوادتون تو فاز خواب باشن زودتر میخوابه 😁.

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
بخوابونشو خودت بخواب کنارش براش قصه بگو ،لالایی بخون،  البته اگه تمام خونتون  افراد خانواد ...

اخه میدونی یه سر هشت پاههم دارم از بس دخترم سر صدا میکنخ اون طفلی بیدار میشه مجبورم بزارم رو پام تا زدوتر بخوابه 

باباش هم که خونه باباشه دیگه نور علی نور از پیشش جم نمیخوره

خوب چکارش داری وقتی اذیت نمیکنه بزار بازیشو بکنه هر وقت خسته شه خودش میخوابه

خوب منم خستم دیگه نمیکشم مجبورم 

قصه هایی که توشون تکرار داره خوبن

بگردم بیینم چی هست براش بگیرپ