2777
2789

سلام خانوما از معجزه ای زندگیتون بگید ❤❤❤❤

حاله دلمون خوب بشه 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

اینکه تا الان کرونا نگرفتم🙂

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد داشتم 

واقعا تنها کسی تو زندگیم واقعی بود خدا بودع 

با تموم بد بودنم کفر گفتنم با تموم بی اعتقاد بودنم 

از بیماریم ک خوب شد 

از اینکع ی مرده بودم و احیا شدم 

اینا همع امیدن 

سلامتی و بیخیالی تو زنگی 

تا میتونین برا هیچ ادمی غصع نخورین و از زندگی و سلامتی لذت ببرین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

رفتیم زیر ماشین هیچم نشد فقط چندتا خراش همه میگفتن مردم 

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
زیاد داشتم  واقعا تنها کسی تو زندگیم واقعی بود خدا بودع  با تموم بد بودنم کفر گفتنم با ت ...

عزیزم اگر فضولی نباشه بیماریتون چی بوده

شوهرم

هردومون برای اون یکی معجزه خدا هستیم.

هروقت میخوام درباره مهربونی و قدرت و حومت خدا فکرکنم به رسیدن به مرد زندگیم فکر میکنم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
شفای پسرم 

عزیزم 

خدا رو صدها هزار مرتبه شکر 

میشه اگر دوست دارید مشکل پسرتون رو بگید و ایا توسل کردید در این زمینه خوابی دیدید 

ممنون میشم اگر مایل بودی بیشتر توضیح بدی عزیزم

سلام میشه اگرپربازدیدشدخواهش میکنم برام دعاکنین که خدابه من نی نی بده ممنون..التماس دعا

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    

یهویی صاحبخونه شدیم

یهویی خونه یکی از عزیزام از رهن بانک خارج شد

یهویی رتبم نخوانده بدون هیچ تلاش شد ۶۵۰۰

پای بابام از قطعی حتمی نجات پیدا کرد

بابابزرگم تا پای مرگ رفت ولی خدا نخواست

یهویی شغل پیدا کردم

و.....