2777
2789

دوستم میگه   خوندن  بلده  و    اشکال هندسی رو بلده و  میخونه  هم عداد رو هم حروف رو هم چند تا جمله من یادش ندادم از رو کتاب  بچهای  خواهرم  یاد گرفته و فهمیدم   باهوشه     حالا نمیدونم براش چیکار کنم و چطور  پیش ببرمش  چندتام کتاب خریدم براش و همه ارو   بلد شده       نمیدونم چطور  بهش کمک  کنم    چون   طفلکی اذیت میشه     و دوستداره  همش یاد  بگیره         میشه بگید برای اموزشش باید چیکار کنه و به کجا  مراجعه کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲سال تازه از شیر میگیرن که😳😳😳😳

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏

پسر من هم 3 سال و 8 ماهه هست اتیسم هست

و از دوسالگی خواندن و نوشتن رو بلده و حروف و اعداد و اشکال و همه پایتخت ها و،،،،، 

بهش میگن هایپر لکسیا  یا بیش خوانی برای بچه های عادی شاید ویژگی مثبت باشه

اما برای پسر من خوب نبود و مثبت تلقی نمیشه چون علاقه زیاد به کلمات و خواندن کتاب باعث در خویش ماندگی بیشتر شده و مشکلاتش رو اضافه کرده 

اما پسر بزرگترم الان 16 سالشه و عادی هست 

از 4 سالگی خواندن و نوشتن رو یاد گرفت بدون آموزش و تا الان که یازدهم تجربی هست این بیش خوانی براش مشکلی بوجود نیاورده است 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
لطفا هر کمکی میتونید بکنید  چون   خیلی   میترسه   که بچش   نکنه  زده ب ...

کلا میگن زود اموزش ندید به بچها هر چیزی به وقتش بازم پرس وجو کنه چون زوده از الان اموزش برا این بچه من دوتا پسرام سه سال فاصله سنی دارن پسر بزرگم کلا از نقاشی کشیدن خوشش نمی اومد بچه که بود الان کلاس دومه درس مدرسه رو هم خیلی دوست نداره ولی پسر دومم نقاشیش عالیه هر تصویری بزاری نقاشیشو میکشه از روزی قلم دست گرفت نقاشی میکشید حالا کتاب کهنها پایه اول برادرشو برمیداره نگاه میندازه به اونا تو یه دفتر مینویسه اعداد حروف یا از رو تصویرا قصه میگه برا خودش و هر روز گریه میکرد میخوام برم مدرسه کلی دفتر مداد مداد رنگی داره کیف همیشه میخره  در کل خواستم بگم بعضی بچها خودشون دوست دارن میرن دنبال کاری ولی کلا میگن به بچها زود اموزش ندید  هر کاری به وقتش 

همینکارو  از  ۱۸ ماهگی انجام داده     از ۸ ماهگی  هی سرش تو کتاب ...

ماشالله...نخبه هست

با یه مشاور خوب صحبت کنه

من دیشب تو یکی از تاپیکا دیدم یکی اسم رویانوری رو بعنوان روانشناس کودک معرفی کرده بود. اینستا که نداشتم ولی کانال تلگرامشو میدا کردم. خیلی ها ازش سوال ای مختلف پرسیده بودن.بد نیست بره یه سر بزنه