2777
2789

به خانواده تا ۳۰بهمن مهلت دادم کسیو پیدا کنن

۲۵.۵ سنمه ، چندتایی معرفی کردن یا بوده ولی نشده

فامیل دوست اینام نبوده وگرنه نمیگفتم اینجا

خودمم بیرون خوشم نمیاد شماره دادنو اینا

دانشگاه هام مجازین

بنظرتون چه کنم؟

خصوصا بعد ۳۰ بهمن اعصابم خورد شد گفتم خودم یکیو پیدا می کنم موندم توش چجوری...

خونواده میگن هنوز وقت داری عجله نکن ، اما بنظرم وقتشه و تک پسرم تنهام سختمه

فقط راه هایی که به ذننتون میرسه بگین

درنظر بگیرین سعی میکنم به اعتقاداتم پایبند باشم و دنبال دختر بااعتقادم و باحیام...

چیزای دیگه نگین لطفا ممنون

چرا حالا ۳۰ بهمن تا عید وقت میدادی حالا

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگه تا ۳۰ام پیدانشه چیکارشون میکنی😑

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

شما از شرایط ایده ال برای ازدواج مطمئن هستین؟

اگر بله

پس نگردین دنبال زن

بگردین دنبال شریک

همراه

همدم

مونس 

کسی که عاشقتون باشه

و این عجله و یهوویی نمیشه زمان زیادی میخواد

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

به نظرم برو از داشگاه فرهنگان بپرس خودشو دختر خوب معرفی میکنن هم خانم معلم هم سنشون به تو میخوره هم مذهبی هستن ، الانم اداره هاشون باز

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

کاش داداش منم مثل تو میخواست ازدواج کنه ولی حیف که نمیکنه

بعدشم بنظرم ازدواج الکی نیس که مهلت بدی و...

باید پیداکنی و به دل هم بشینید 

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

برات مهم نیس دوسش داشته باشی؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

😂😂

یاد خودم افتادم دو ماه پیش به مامانم میگفتم تا ۱ ماه دیگه برام یه پسر خوب پیدا کردین که هیچی وگرنه خودم پیدا میکنم 🤣🤣

مهلتشونم گذشت هیچ کاریم نکردم 😂

حالا زیاد سخت نگیرین نمیخوادم عجله کنین ۲۵ سال برا پسرا سنی نیست که 🤷‍♀️