2777
2789
عنوان

جوش های بعد ازدواج

338 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ازوقتی ازدواج کردم خیلی جوش‌میزنم

اگر بخاطر بندم باشه یک ماه بند‌نزدم اما هر روز جوشای تازه میزنم و موهای صورتم کلفت دراومده درصورتی که من موهای صورتم بوره و اصن ادم جوشی هم نیستم..

بنطر شما به ازدواج مربوطه و رابطه؟!

کسی بوده اینطوری بوده باشه؟

قرص جلوگیری میخوری؟

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونات بهم ریخته

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
قرص جلوگیری میخوری؟

استرس هورمون تغییر رژیم غذایی استرس ... خیلی چیزا میتونه باشه دکتر برو خوب

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
بعد خوب شدی؟!

الان ده ساله ازدواج کردم، هرچند وقت یکبار بازم جوش میزنم ، یهو خودش خوب میشه. کل صورتم صافه فقط دور دهان جوش میزنم.

فک کنم میگن جوش این قسمت هورمونیه.

ولی واسه منم دقیقا بعد عروسی شروع شد.